Ергономичен стол COTIA - черен
  • -41,00 лв.
Ергономичен стол COTIA - черен

Ергономичен стол COTIA - черен

Carmen
15541
с поръчка
739,00 лв. 780,00 лв. -41,00 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичният стол COTIA е комбинация от удобство и комфорт, придружени със здравина и иновативност. Моделът притежава различни функции, от които може да се възползвате. Част от тях са: възможност за заключване на облегалката и седалката в различни позиции, регулируеми 4D подлакътници, подглавник и лумбална опора, както и антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията.
 

Ергономичен стол COTIA

Със своята класическа визия, съчетаваща ергономични извивки и иновативни функции, офис стол GOTIA предлага комфорт и здравина, от които да се възползвате, ако прекарвате дълго време пред бюрото.  За вашето удобство се грижат множество опции, като:

·         2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла

·         4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието между тях и движение на падовете напред-назад

·         Заключване на облегалка и седалка в позиции (синхронен механизъм)

·         Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията

·         Регулируема лумбална опора

·         Регулиране на дълбочината на седалката от 49 - 54 см чрез слайд механизъм

·         Регулируем люлеещ механизъм

·         Коригиране височина на седалката в диапазон 45 - 55 см с газов амортисьор

·         Издръжлива и качествена дамаска на седалка, облегалка и подглавник

·         Стабилна основа от алуминий

·         Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка

·         Максимално натоварване: 130 кг

·         5 години гаранция

·         Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Офис стол COTIA е идеалният избор за вас, ако търсите комфорт, ергономичност и стил в едно.


Удобство и дизайн
Ергономичен стол COTIA е вашият верен съюзник в борбата с умората и напрежението от работа. Проектиран с грижа за вашия комфорт, той притежава широка и мека седалка, която ви гарантира удобство при продължително седене. Ергономичната облегалка поддържа гръбначния ви стълб в правилната позиция и предпазва от болки в гърба. Подвижният подглавник и лумбалната опора могат да се регулират според вашите нужди за максимален комфорт, а регулируемите подлакътници ви позволяват да позиционирате ръцете си правилно и да избегнете напрежението в раменете. Газовият амортисьор и възможността за промяна на дълбочината на седалката допълват адаптирането на стола към вашите персонални нужди и предпочитания.
Към функционалността на COTIA трябва да добавим и неговия изискан дизайн, елегантната и същевременно здрава конструкция, което го прави идеално допълнение към всеки интериор.


Качествени и издръжливи материали
Изработен с материали от най-висок клас, ергономичният офис стол GOTIA осигурява удобство и дълготрайност. Седалката, облегалката и подглавникът са тапицирани с мека дамаска, която е приятна на допир, устойчива на износване и лесна за поддръжка.
Падовете на подлакътниците, изработени от здрав и издръжлив полипропилен, ви осигуряват допълнителна опора и комфорт. Стабилната алуминиева основа и силиконовите колелца са здрави и издържат на натоварване и интензивна употреба.


2D подглавник за опора и комфорт
Офис стол GOTIA притежава ергономичен 2D подглавник, тапициран с мека дамаска. Проектиран е така, че да осигури максимален комфорт и опора за врата и главата по време на работа. Неговите регулируеми функции са лесни и удобни за използване. С помощта на зъбци можете да движите подглавника нагоре-надолу и да го фиксирате на желаната височина, а чрез завъртане - да нагласите наклона на ъгъла в най-удобната за вас позиция.


4D регулиране на подлакътниците
Подлакътниците на GOTIA могат да бъдат настройвани в няколко посоки, за да ги персонализирате според вашите нужди.
Специални механизми, разположени под подлакътниците, позволяват чрез завъртане да регулирате цялостно разстоянието между тях. От външната страна на падовете има бутон, чрез който се регулира височината им. Чрез избутване можете да ги местите напред-назад, а чрез завъртане – да ги нагласите под определен ъгъл за повече удобство. Благодарение на тези възможности, можете да осигурите оптимална опора за ръцете си, което ще ви помогне да намалите напрежението в раменете и китките при продължителна работа.
Падовете на подлакътниците са изработени от здрав полипропилен, който гарантира тяхната дълготрайност и комфорт.


Регулируема лумбална опора
Офис стол GOTIA разполага с регулируема лумбална опора, която допълва ергономичните функции на облегалката му. Можете лесно да регулирате височината на опората, за да я напаснете перфектно към нуждите си, независимо от ръста ви. Чрез завъртане на механизъм имате възможност да промените степента на натиск, който опората оказва върху долната част на гърба ви, за да постигнете максимален комфорт.
Регулируемата лумбална опора ви помага да поддържате естествената извивка на гърба си, да намалите напрежението в мускулите и да предотвратите дискомфорт в долната част на гърба, причинен от продължително седене.


Регулиране на дълбочината на седалката
Тази важна функция ви позволява да настроите стола така, че да пасне идеално на тялото ви и да осигури максимален комфорт. Като общо правило, когато седите на стола, краката ви трябва да са стъпили равномерно на пода, а коленете ви да са свити под ъгъл от 90 градуса. С помощта на слайд миеханизъм от лявата страна под седалката  променяйте дълбочината в диапазон от 49 до 54 см, докато не откриете подходящата  за вас позиция. Правилното регулиране на дълбочината на седалката може да помогне за намаляване на напрежението в гърба, коленете и краката, както и да подобри кръвообращението.

Заключване на облегалка и седалка в позиции
Синхронният механизъм на стола позволява лесно регулиране и фиксиране на облегалката и седалката в желаната позиция, за да се чувствате удобно по време на работа. Чрез него можете да заключите стола в избрано от вас положение с наклон под различен ъгъл. Благодарение на антишок функцията на облегалката, промяната на позицията ѝ е плавна и без рязко движение и дискомфорт.


Регулируем люлеещ механизъм

Можете да се люлеете напред-назад, докато работите, за повече комфорт и за намаляване на умората и напрежението. Люлеенето помага за отпускане на мускулите на гърба и раменете, с което да облекчите дискомфорта в тях. То подобрява кръвообращението, като стимулира движението на кръвта в краката и стъпалата. Можете да изключите люлеещия механизъм, ако не желаете да се възползвате от него, като фиксирате стола изправен или наклонен назад.


Коригиране на височината
Офис стол COTIA предлага безпроблемно коригиране на височината, за да се адаптира тя перфектно към вашата и да ви осигури максимален комфорт. Газовият амортисьор позволява плавно движение на седалката в диапазон 45 - 55 см над пода, за да настроите стола според вашия ръст и височината на бюрото. Ръчката за регулиране е разположена отдясно под седалката, за да можете да я достигнете без усилия.


360° въртене за ефективна работа
Благодарение на 360-градусовото си въртене, офис стол COTIA ви освобождава от ограниченията и ви осигурява мобилност. Можете да достигате бързо и лесно до всичко необходимо, като различни материали и офис техника, без да се налага да ставате от стола. Въртенето на 360°  ви улеснява и в поддържането на зрителен контакт и активна комуникация с колегите, стимулирайки по-добра работна атмосфера и оптимизирайки работния процес.


Здрава алуминиева основа
Здравата алуминиева основа тип звезда на ергономичен стол COTIA гарантира комфорт и стабилност. Независимо от динамиката на вашата работа, тя ще ви осигури спокойствие и сигурност. Силиконовите колелца се плъзгат плавно и безшумно по твърди подови настилки, без да драскат или оставят следи. Насладете се на тиха работна атмосфера, без да се разсейвате от ненужни шумове.


Максимално натоварване до 130 кг.

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така ще избегнете неприятни изненади и ще можете да използвате пълноценно всички функции на вашия ергономичен стол.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките, описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
65 см
Гаранция
60 месеца
Материал
дамаска
Височина седалка от земята
45 - 55 см
Цялостна височина
122 - 132 см
Дължина облегалка
67 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Синхронен - заключване на облегалка и седалка в позиции
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
40 x 66 x 73- Тегло- 24.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
68 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Регулируема
Заключване седалка в различни позиции
Да
Тип подлакътници
4D
Тип подглавник
2D
Материал подглавник
Дамаска
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
Дълбочина на регулируема седалка
49 - 54 см
4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
Да
2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"