Ергономичен стол BREVES - сив
Ергономичен стол BREVES - сив

Ергономичен стол BREVES - сив

Carmen
15543
с поръчка
540,00 лв.
С вкл. ДДС
BREVES е ергономичен стол, който ще внесе стил и комфорт във всеки дом или офис. Той разполага с лумбална опора и подлакътници, които могат да се регулират. Подглавникът се адаптира спрямо движенията на главата. Неговите облегалка и седалка също могат да се настройват в различни позиции, спрямо желанията на всеки човек.
 

Ергономичен стол BREVES

Удобните и разнообразни възможности за настройка според индивидуалните нужди правят ергономичен стол BREVES идеален избор за тези, които търсят функционалност и стил в един продукт. Неговите хатактеристтики включват:

  • 1D подглавник с регулиране на височината
  • 2D подлакътници с регулиране на височината и движение на падовете настрани
  • Регулируема лумбална опора
  • Слайд механизъм за регулиране на дълбочината на седалката между 45 – 48 см
  • Заключване на облегалка в различни позиции
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 43 - 53 см
  • Ергономична седалка с дамаска
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • Стабилна основа от полипропилен
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка
  • Максимално натоварване: 130 кг
  • Гаранция: 5 години
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Комфортен дизайн

Всеки детайл на офис стол BREVES е проектиран с цел да осигури удобството. Седалката е създадена така, че да ви гарантира комфорт, дори когато работите дълги часове. Ергономичната облегалка следва естествените извивки на гърба, разширявайки се нагоре, което не само добавя визуален чар, но и носи допълнителен комфорт, особено за тези с по-широк гръб. Конструкцията от полипропилен в задната част на облегалката, заедно с лумбалната опора осигуряват стабилност и здравина, и внасят естетичен акцент. Тези елементи елегантно прозират през дишащата мрежа, допълвайки цялостната визия на BREVES. Стилните подлакътници и стабилната основа създават съвременен вид, благодарение на което той се вписва безупречно в модерните интериори, носейки усещане за професионализъм, съчетан с истинска красота.


Качествени материали

Материалите, вложени в изработката на BREVES, са внимателно подбрани, за да осигурят комфорт и дълготрайност при използване на стола. Седалката е от висококачествена мека дамаска, докато облегалката и подглавникът са направени от дишаща мрежа, която гарантира добра вентилация на тялото при продължително седене. Тези материали не само увеличават комфорта, но също така улесняват поддръжката и почистването. Полипропиленовата основа и подлакътници също допринасят за удобството и издръжливостта на ергономичен стол BREVES, превръщайки го във функционално решение за дома и офиса.


1D подглавник

Подглавникът на стол BREVES може да се регулира по височина, с лесно издърпване и спускане до необходимото ниво. Тази функция предотвратява умората и напрежението при продължително седене, поддържайки главата и врата в правилна позиция. Подглавникът е от дишаща мрежа за допълнителен комфорт.


2D подлакътници

Можете да регулирате подлакътниците в две посоки: по височина и настрани, за да имате оптимална поддръжка на ръцете и да намалите напрежението в раменете и китките. Височината се променя с удобни копчета, разположени под падовете, а дискретен лост под всеки подлакътник позволява да променяте разстоянието между тях. Комфортната форма на падовете и полипропиленът, от който са изработени, допълват функционалността на подлакътниците.


Лумбална опора

Ергономичен стол BREVES притежава регулируема лумбална опора с удобна конструкция, която посредством плъзгащ механизъм се настройва нагоре или надолу, за да осигури на точното място необходимата подкрепа на гърба и кръста. Лумбалната опора предотвратява болките и напрежението, като поддържа гръбначния стълб в удобна позиция по време на работа.


Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалката

Офис стол BREVES предлага опция за регулиране на дълбочината на седалката, осигурявайки персонализиран комфорт и оптимална поддръжка на краката. Това помага да се избегне напрежението в коленете при хора с различен ръст и телосложение. Функцията позволява настройка в диапазона от 45 до 48 см, което значително повишава удобството и предотвратява дискомфорт при продължително седене.


Заключване на облегалка в позиция

Благодарение на механизма за заключване на облегалката и с помощта на  лост/палец, разположен вдясно под седалката, можете да фиксирате наклона на облегалката в няколко степени и да го адаптирате към индивидуалните си нужди. Тази функция е полезна за намиране на най-удобна позиция  при извършване на различни дейности и за поддържане на добра стойка без напрежение и дискомфорт, докато работите или си почивате.

 


Регулируем люлеещ механизъм

Ергономичен стол BREVES разполага с люлеещ механизъм, който предлага възможност за релаксация по време на работа, което съдейства за намаляване на напрежението и повишаване на концентрацията. Люлеенето спомага и за стимулиране на кръвообращението, като същевременно намалява статичната умора и стреса. Можете да регулирате силата на люлеене или да деактивирате функцията, като заключите облегалката.


Газов амортисьор за регулиране на височината

Можете лесно да настоите височината на седалката в диапазона от 43 до 53 см благодарение на газов амортисьор. Движението нагоре-надолу става лесно и безшумно посредством лост отдясно, за да намерите оптимално положение на тялото спрямо работното място. Така удобно ще адаптирате височината на стола към индивидуалните си нужди и нивото на бюрото.


Завъртане на 360°

Механизмът за пълно 360° въртене дава възможност за бърза и удобна работа, като елиминира ненужните движения. Той осигурява плавно завъртане във всяка посока, което улеснява достъпа до документи, шкафове и офис техника като принтер и скенер. Въртенето на 360° също подпомага лесното поддържане на зрителен контакт и ефективна комуникация с колегите.


Здрава основа

Полипропиленовата основа на стола тип "звезда" осигурява устойчивост и стабилност за безпроблемна и спокойна работа. Цветовото ѝ съответствие с подлакътниците придава на  BREVES  хармоничен и естетичен вид, завършен от силиконовите колелца, които се движат плавно и безшумно по твърди подови настилки, без да драскат или оставят следи.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. BREVES е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
67 см
Гаранция
60 месеца
Височина седалка от земята
43 - 53 см
Цялостна височина
117 - 127 см
Дължина облегалка
74 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
полипропилен
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Заключване на облегалка
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
61 x 65 x 72- Тегло- 18.7 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
66 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Регулируема
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
2D
Тип подглавник
1D
1D подглавник с регулиране на височината
Да
Материал подглавник
Мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
45 - 48 см
2D подлакътници с регулиране на височината и движение на падовете настрани
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"