Ергономичен стол Carmen 7902 - черен
Ергономичен стол Carmen 7902 - черен

Ергономичен стол Carmen 7902 - черен

Carmen
15634
с поръчка
720,00 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичният стол Carmen 7902 е перфектният избор, ако се нуждаете истински комфорт. Благодарение на разнообразните функции, които притежава, можете да го настроите така, че да изпитвате несравнимо удобство, докато седите на него. Тапицерията на стола е изработена от дишащи материали, които предотвратяват натрупването на топлина и влага, осигурявайки свежест и комфорт през целия работен ден. Способността за коригиране на облегалката, седалката, подлакътниците и подглавника са част от удобствата, които може да ви подари този стол.
 

Модерен дизайн и безупречен комфорт

Ергономичният стол Carmen 7902 впечатлява с модерни линии и висока функционалност. Той осигурява ненадминато удобство и стил, идеални за натовареното работно ежедневие. С разнообразни опции за персонализиране, като регулиране на височина и дълбочина на седалката, настройка на подглавник и подлакътници, както и люлеещ механизъм, този модел гарантира максимален комфорт и удобство, което го прави отличен избор за всяко офис пространство.

 


Дълготрайно качество и устойчивост

Столът е изработен от висококачествени материали, осигуряващи здравина и комфорт. Седалката и облегалката са покрити с устойчива на износване мрежа, която позволява добра циркулация на въздуха за по-голямо удобство. Полипропиленовите подлакътници допълват елегантния дизайн, а стабилната алуминиева основа гарантира дългосрочна експлоатация и устойчивост.


3D регулиране на подглавника

Подглавникът се настройва лесно в 3 направления – ъгълът се регулира както от основата, така и от облегалката, а височината чрез издърпване. Това ви осигурява максимален комфорт и стабилна опора за врата и главата. Изработен от мрежеста материя, подглавникът позволява свободна циркулация на въздуха, предотвратявайки спарване и осигурявайки свежест дори при продължителна употреба.


Корекция на подлакътниците в 3 направления

Подлакътниците предлагат 3D регулиране за максимален комфорт. Височината се коригира чрез натискане на бутон под тях, докато позицията напред-назад и ъгълът се настройват чрез издърпване в съответната посока. Това ви позволява бързо и лесно да нагласите опората на ръцете според индивидуалните нужди, осигурявайки оптимално удобство и подкрепа.


Лумбална опора

Ергономичният стол Carmen 7902 е снабден с лумбална опора от гъвкава мрежа, която се адаптира към движенията на тялото, осигурявайки правилна позиция на гърба. Това гарантира комфорт дори при продължително седене и подпомага поддържането на добър тонус и енергия през деня. Лумбалната опора е проектирана така, че да предотвратява напрежението в гърба, като се грижи за здравето и удобството по време на дълги работни часове.


Мултиблок механизъм

Мултиблок механизмът на ергономичния офис стол Carmen 7902 позволява лесна настройка и заключване на стола в желаната позиция, според нуждите и предпочитанията на потребителя. Тази функция осигурява допълнително удобство и гъвкавост при работа. С едно движение столът може лесно да бъде върнат в изходно положение, предоставяйки максимален комфорт през целия ден.


Регулируем люлеещ механизъм

Ако по време на работа искате да се отпуснете, Carmen 7902 предлага регулируем люлеещ механизъм за кратък релакс. Механизмът се активира чрез дискретен „палец“ вдясно от седалката, а силата на люлеенето може да се коригира с помощта на кръгъл регулатор под нея. Това ви позволява да се отпуснете за момент и лесно да върнете стола в изправена позиция, за да продължите с работата си без прекъсване.


Регулиране височината на облегалката

Моделът разполага с функция за регулиране на височината на облегалката, която се настройва лесно чрез изтегляне нагоре. Тази опция осигурява допълнителен комфорт и гарантира правилната позиция на тялото по време на седене, като същевременно подобрява ергономичността на стола.


Лесно коригиране на височината

Ергономичният стол Carmen 7902 предлага плавно регулиране на височината на седалката от 45 см до 55 см, благодарение на газовия амортисьор. Настройката се извършва лесно с натискането на дискретен „палец“, разположен вдясно под седалката. Тази функция позволява персонализиране на стола спрямо ръста и предпочитанията на ползвателя, осигурявайки оптимален комфорт по време на работа.


Въртене на 360°

Столът предоставя пълна свобода на движение благодарение на 360-градусовото си въртене, което улеснява динамичното работно ежедневие. Тази функция осигурява необходимата мобилност и спестява време, независимо дали трябва да говорите с колега наблизо или да вземете нещо от шкаф зад вас.


Алуминиева основа и силиконови колелца

Алуминиевата основа на Carmen 7902 допринася за модерния му дизайн, като добавя метален отблясък и визуален акцент. Издръжливостта на материала гарантира стабилност, докато силиконовите колелца осигуряват плавно и безшумно придвижване, дори върху гладки повърхности. Това прави стола не само стилен, но и функционален за всекидневна употреба.


Максимално натоварване: до 130 кг

Функциите и качествата на стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктът е комплектуван и опакован в разглобен вид, което позволява лесното му транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
66 см
Гаранция
24 месеца
Материал
Дишаща мрежа
Височина седалка от земята
45 - 55 см
Цялостна височина
114 - 124 см
Дължина облегалка
69 см
Дълбочина седалка
44 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 48 x 74- Тегло- 23.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
66 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
68 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
С адаптиране към движенията на тялото
Заключване седалка в различни позиции
Да
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
3D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"