Ергономичен стол METZ - черен
Ергономичен стол METZ - черен

Ергономичен стол METZ - черен

Carmen
15147
с поръчка
996,00 лв.
С вкл. ДДС
METZ е ергономичен стол, притежаващ множество функции, които ще ви накарат да усещате истинско удоволствие, докато седите на него. Той разполага с люлеещ механизъм, с възможност за ограничаване степента на накланяне или заключване в изправена позиция. Неговите подлакътници, седалка и подглавник могат да се коригират спрямо вашите желания. Седалката и подглавникът са изработени от висококачествена дамаска, а облегалката от дишаща мрежа, която осигурява максимален комфорт.
 

Адаптивност и персонализация за максимално удобство

Ергономичният офис стол METZ предлага висок клас комфорт чрез множество регулируеми функции, които се адаптират към движенията и позата на потребителя. Те включват:

  • 3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
  • 4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и движение на падовете напред и назад
  • Лумбална опора с адаптиране към движенията на тялото
  • Слайд механизъм за регулиране на дълбочината на седалката между 43 – 48 см
  • Регулируем люлеещ механизъм (Locking tilt механизъм) – с възможност за ограничаване на степента на накланяне или заключване в изправена позиция
  • Коригиране височина на облегалка
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 46 - 56 см
  • Ергономична седалка с дамаска
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • Стабилна основа от алуминий
  • Полипропиленови колелца, подходящи за мека настилка
  • Максимално натоварване: 120 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"


METZ е подходящ за хора, които прекарват много време в седнало положение и търсят стол, който е едновременно удобен и ергономичен.


Комфортен и ергономичен дизайн

Офис столът METZ съчетава модерна визия и ергономичен дизайн, което го прави идеален избор за тези, които прекарват цял ден зад бюро. Седалката му е проектирана с особено внимание към детайла - голяма, широка, с удобна форма и наклон, за да гарантира комфорт при дълги часове работа. Облегалката за гърба също е широка в горната си част, което я прави подходяща за хора с различен тип телосложение, осигурявайки им необходимата опора.

Ергономичните извивки на седалката, облегалката, подлакътниците и подглавника са създадени да следват контурите на тялото за максимално удобство. Това спомага за поддържане на правилна стойка и намаляване на напрежението в мускулите. Нестандартната задна част на облегалката придава модерен и елегантен вид на стола.


Качествени материали

Качествените материали, използвани в изработката на METZ, гарантират дълъг живот на стола и луксозно усещане.
Седалката и подглавникът му са от първокласна мека дамаска, а облегалката е от дишаща мрежа, която осигурява отлична проветривост на тялото при продължително седене. Тези материали не само допринасят за комфорта, но и позволяват лесно и практично почистване и поддръжка. Изработените от полипропилен падове на подлакътниците са меки, но устойчиви и с висока издръжливост. Алуминиевата основа добавя здравина и завършва изисканата визия на стола, правейки го идеален избор за всеки модерен офис.


3D подглавник

Подглавникът на стол METZ се регулира в три направления: можете да променяте височината му, както и ъгъла на накланяне от основата и от облегалката. Тази функция е особено важна при продължително седене, като намалява умората и натоварването, поддържайки главата и врата в правилна позиция. Подглавникът е с мека дамаска за допълнително удобство.


4D подлакътници

Можете да регулирате подлакътниците по височина, ъгъл, напред-назад и настрани, за да промените разстоянието между тях. Така ще имате оптимална поддръжка на ръцете и ще намалите напрежението в раменете и китките. Регулирането на височината става с удобни бутони, разположени отстрани на подлакътниците. Останалите опции можете да постигнете чрез управление на падовете – завъртане, странично преместване или движение напред-назад. Възможността за 4D регулиране осигурява гъвкавост, за да намерите най-удобната позиция за ръцете си по всяко време и за всяко действие. Удобните извивки на падовете и полипропиленът, от който са изработени, допълват комфорта на подлакътниците.


Коригиране на височината на облегалката за гърба

Тази функция дава възможност за настройка на височината на облегалката според индивидуалните ви нужди. Можете да избирате между няколко степени и лесно да регулирате позицията чрез движение нагоре. Това допринася за правилната стойка и поддръжка на целия гръб, като осигурява адаптиране спрямо вашата височина за максимален комфорт и правилна позиция на тялото.


Лумбална опора

Ергономичен стол METZ притежава лумбална опора, която се адаптира към движенията на тялото, за да предостави постоянна подкрепа в долната част на гърба. Лумбалната опора предотвратява болките и напрежението, като поддържа гръбначния стълб в удобна позиция по време на работа.


Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалката

Позволява регулиране на дълбочината на седалката на офис стол METZ за персонализиран комфорт и поддръжка на краката, като предотвратява напрежение в коленете при хора с различна височина и телосложение. Тази функция предоставя възможност за настройка в диапазона от 43 до 48 см, което повишава удобството и предпазва от дискомфорт при продължително седене. Дълбочината на седалката може да променяте лесно с бутон, разположен под левия подлакътник.


Механизъм Locking tilt

Това е функция, с която да регулирате наклона на стола. Можете да изберете дали да се люлеете съвсем леко или облегалката да се накланя максимално назад. Осъществява се с помощта на лост, разположен вдясно под седалката, с който да настроите наклона на облегалката в няколко степени. По този начин й позволявате да се движи в определен диапазон, за по-голям комфорт.


Регулируем люлеещ механизъм

С него можете да се люлеете или да заключите стола в изправена позиция. Това помага за облекчаване на напрежението и подобряване на кръвообращението, като се намалява статичното напрежение и умората. Люлеещият механизъм на ергономичен стол METZ ви предоставя възможност за релаксация по време на работа, което може да помогне за намаляване на стреса и подобряване на концентрацията.


Газов амортисьор за регулиране на височината

Позволява настройка на височината на стола в диапазона от 46 до 56 см. Това се постига с бутон, разположен под десния подлакътник. По този начин се осигурява оптимално положение на тялото спрямо работното място и можете да адаптирате стола към височината си и нивото на бюрото.


Завъртане на 360°

Механизмът за въртене на 360° позволява бърза и ефективна работа без излишни движения. Той осигурява плавно завъртане във всички посоки, което улеснява достъпа до документи, шкафове и други устройства като принтер и скенер. Въртенето на 360° помага и за поддържането на зрителен контакт и комуникация с колегите.


Здрава основа

Алуминиевата основа тип "звезда" на стол METZ осигурява устойчивост и стабилност за безпроблемна и спокойна работа. Полипропиленовите колелца се движат плавно и леко по меки подови настилки и улесняват работния процес.


Максимално натоварване до 120 кг.

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така ще избегнете неприятни изненади и ще можете да използвате пълноценно всички функции на вашия ергономичен стол.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките, описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Дълбочина
72 см
Гаранция
24 месеца
Височина седалка от земята
46 - 56 см
Цялостна височина
114 - 124 см
Дължина облегалка
68 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Locking tilt - с функция за люлеене и ограничаване на степента на накланяне или заключване в изправена позиция
Максимално натоварване
120 Кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
46 x 67 x 71- Тегло- 31.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
66 см
Лумбална опора
С адаптиране към движенията на тялото
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
4D
Тип подглавник
3D
Материал подглавник
Дамаска
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
43 - 48 см
4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
Да
3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"