Офис стол Carmen 6004 - сив
Офис стол Carmen 6004 - сив
Офис стол Carmen 6004 - сив
Офис стол Carmen 6004 - сив
Офис стол Carmen 6004 - сив
Офис стол Carmen 6004 - сив

Офис стол Carmen 6004 - сив

Carmen
722
с поръчка
210,00 лв.
С вкл. ДДС
Офис стол 6004 от серията офис столове на Carmen е елегантен и стилен. Изработен е от дамаска в два контрастни цвята, разполага с изящна полипропиленова база и подлакътници.
 

Комфорт и оригинален дизайн

Офис стол Carmen 6004 е свежо попълнение, което ще внесе допълнително настроение в дома или офиса ви. Дамаската е от два контрастни цвята, съчетана с полипропиленова база и подлакътници. Седалката е мека и широка, което спомага за намаляване натоварването в горната част на краката при продължително стоене. Високата облегалка следва извивките на гърба и врата ви, за да можете да работите в правилна позиция и без умора.


Нека и ръцете си почиват

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.


Коригиране на височината

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди, за да постигнете максимален комфорт при седене.


Ползотворна работа в съчетание с релаксираща почивка

Отпуснете се удобно на вашия офис стол и се залюлейте. Доказано е, че люлеенето успокоява ума и създава настроение. Благодарение на люлеещия механизъм, с който е снабден вашият стол, имате възможността да се насладите на релаксираща почивка след ползотворния работен ден.


Без ограничения в движението

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.


Почувствай свободата на движение

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.


Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
59 см
Гаранция
24 месеца
Материал
дамаска
Височина седалка от земята
47 - 57 см
Цялостна височина
102 - 112 см
Дължина облегалка
55 см
Дълбочина седалка
46 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
полипропилен
Тип стол
офис стол
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Максимално натоварване
100 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 30 x 59- Тегло- 12.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Подлакътници
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
64 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
59 см

Вижте също и:

Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"