Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен
Офис стол Carmen 7552 - черен

Офис стол Carmen 7552 - черен

Carmen
3585
с поръчка
174,00 лв.
С вкл. ДДС
Офис стол 7552 е практичен висок работен стол от серията офис столове на Carmen. Изработен е от качествена и устойчива на износване текстилна мрежа.
 

Височина и практичност

Офис стол Carmen 7552 е специализирана висока мебел, предназначена за специфичните нужди на някои офис интериори. Работният стол е оборудван със специален издължен газов амортисьор, с който цялостната височина възлиза на 114-135 см, а седалката е в диапазона 69-90 см. Дизайнът е подчинен на строг бизнес стил и се отличава с висока практичност и естетика. Облегалката на стола е изработена от здрава синтетична мрежеста материя, която осигурява стабилна опора на гърба и предпазва от запарване и изпотяване. Офис стол Carmen 7552 разполага с въртящ механизъм и функции за регулиране на височината на седалката и наклона на облегалката. Благодарение на мекия пълнеж и на функциите за регулиране, столът разполага с отлична ергономия и комфорт за подобен вид мебел. За още по-удобна употреба е добавена и стабилна поставка за краката във формата на хромиран метален ринг, разположен между базата и седалката на стола, който също се регулира по височина.


Неограничена свобода на движение

Предимството на столовете без подлакътници е, че осигуряват неограничена свобода на движение на тялото и ръцете. Липсата на подлакътници предоставя възможност столът да се нагласи максимално практично и удобно спрямо останалите мебели в стаята. По този начин този стол ще може да се аранжира спрямо височината на бюрото или масата, без подлакътниците да опират или пречат.


Коригиране на височината

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.


Здрава основа с колелца или тапи за статичност

Колелцата, прикрепени към основата на стола, ви осигуряват мобилност и свобода на движенията. Благодарение на тях бързо и лесно можете да се придвижвате, без да ставате.

По желание можете да закупите допълнително тапи за статичност и да замените колелата с тях, ако предпочитате столът да бъде неподвижен, в случай че работата ви изисква по-голяма прецизност.


Почувствай свободата на движение

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.


Максимално натоварване: до 90 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Дълбочина
55 см
Гаранция
24 месеца
Материал
мрежа
Височина седалка от земята
68 - 90 см
Цялостна височина
113 - 135 см
Дължина облегалка
45 см
Дълбочина седалка
43 см
Тип на база
полипропилен
Тип стол
офис стол
Тип механизъм
Permanent contact mechanism - заключване на облегалката във всяка позиция и коригиране височина на облегалката
Максимално натоварване
90 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
68 x 56 x 30- Тегло- 14 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Подлакътници
Не
Диаметър на звезда
56 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Стъпенка
Да
Коригиране височина на стъпенката
Да
Ширина седалка
49 см
Коригиране височина на облегалка
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"