Работен офис стол Carmen 7062 - черен
Работен офис стол Carmen 7062 - черен

Работен офис стол Carmen 7062 - черен

Carmen
14669
с поръчка
144,00 лв.
С вкл. ДДС
Работният офис стол Carmen 7062 предлага съвременен и изчистен дизайн, който го прави универсално решение за различен интериор. Моделът разполага с регулируем люлеещ механизъм, подлакътници и амортисьор за коригиране на височината.
 

Универсален модел, оптимално удобство

Работният офис стол Carmen 7062 предоставя изчистена визия и оптимални функционалности. Благодарение на своя семпъл дизайн, столът е на практика универсален и може да намери приложение както в различни офис пространства, така и у дома. Седалката е комфортна, покрита с едноцветна, лесна за поддръжка и износоустойчива дамаска. Благодарение на своята извивка облегалката осигурява по-голямо удобство при продължително ползване. Покрита е с мрежа, която гарантира добър въздухопоток и не позволява спарване в топлите месеци.


Подлакътници за комфорт на ръцете

За да Ви осигури максимален комфорт през работния ден, моделът Carmen 7062 разполага с подлакътници. Те са изпълнени от полипропилен и представляват визуално продължение на корпуса на стола.


Люлеещ механизъм

Столът е оборудван с люлеещ (tilt tension) механизъм, който позволява минути за отпускане и почивка на тялото по време на дългите часове, изпълнени с напрегнати задачи. В зависимост от вашите потребности Carmen 7062 може и да бъде фиксиран в изправена позиция чрез заключване. Друга екстра е възможността да се настрои силата на люлеене посредством предвидения за целта кръгъл механизъм под седалката.


Коригиране на височината

Моделът разполага с възможност за коригиране на височината. Изключително лесно, благодарение на лоста вдясно под седалката може да я промените в рамките на 9 см. Така столът наистина се превръща в универсален, защото може бързо да се настрои според височината и спецификите на повече от един ползвател.


360-градусово въртене

Carmen 7062 разполага с опцията за 360-градусово завъртане. Това позволява лесното и бързо достигане до различни точки в рамките на работното място без практически да ставате от стола.


Основа от хром

Основната е изключително здрава и стабилна, под формата на звезда, изработена от хром. Колелцата, също като горната част на стола, са полипропиленови и завършват цялостната визия на Carmen 7062.


Максимално натоварване до 100 кг.

Работен офис стол Carmen 7062 има надеждна конструкция, която може да издържи на максимално натоварване до 100 кг, без това да се отразява по никакъв начин на неговите качества и здравина. Спазването на указанието за максимална тежест гарантира безпроблемната употреба на стола.


Компактна опаковка и лесен монтаж

Офис столовете на мебели Carmen се изпращат разглобени и добре опаковани, за да се избегнат повреди по-време на транспортирането им до вашия адрес. При доставка, заедно с тях ще получите подробни инструкции за монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
54 см
Гаранция
24 месеца
Материал
Мрежа , Дамаска
Височина седалка от земята
41-50 см
Цялостна височина
87 - 96 см
Дължина облегалка
46 см
Дълбочина седалка
46 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
хром
Тип стол
Работен стол
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Максимално натоварване
100 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
56 x 25.5 x 61- Тегло- 11.15 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
60 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
62 см
Тип подлакътници
Фиксирани
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"