Ергономичен стол Carmen 7582 - син-черен
Ергономичен стол Carmen 7582 - син-черен

Ергономичен стол Carmen 7582 - син-черен

Carmen
15105
с поръчка
276,00 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичният стол Carmen 7582 е проектиран да осигури максимално удобство на всяка част от тялото ви. Моделът предлага голям брой функции за регулиране и може да се впише лесно към интериора на съвременния офис благодарение на своя изчистен и модерен дизайн.
 

Модерна визия и удобство

Ергономичният стол Carmen 7582 е с изчистен дизайн и разнообразие от функции. Той съчетава удобство и модерна визия, благодарение на което е с широко приложение в различни офис помещения. Опциите за промяна на множество параметри като височина на седалката, подглавник и подлакътници го правят предпочитан избор за хора, прекарващи дълги часове зад бюро.


Високо качество и издръжливост

При неговата изработка е заложено на материали с високо качество и дълъг живот. Седалката е покрита с износоустойчива дамаска, а облегалката – с мрежа, която гарантира непрестанна циркулация на въздуха. Подлакътниците са изработени от полипропилен. От същия материал е и основата, което придава завършеност на визията.


3D регулиране на подглавника

Подглавникът предоставя възможност за 3D коригиране. Ъгълът се променя по два начина - от основата и от облегалката, а височината - чрез издърпване. Така бързо и лесно може да постигнете максимално удобство и да се радвате на стабилна опора за врата и главата си. Подглавникът е изработен от мрежеста материя, която позволява свободна циркулация на въздуха и не допуска спарване.


3D регулиране на подлакътниците

Подлакътниците предлагат 3D регулиране. Корекцията на височината се случва чрез натискането на копче под самите подлакътници. Ъгълът, както и промяната на позицията напред-назад стават посредством издърпване в съответната посока. Така за секунди може да нагласите опората на ръцете и да им осигурите оптимално удобство в зависимост от потребностите.


Фиксирана лумбална опора

За правилна позиция на гърба, ергономичният стол Carmen 7582 разполага и с фиксирана лумбална опора. Мрежата, с която е покрита, осигурява необходимия комфорт на тялото дори и при продължително седене. Така можете да се потопите в задачите си, без да се притеснявате за последствията върху вашето здраве и тонус.


Мултиблок механизъм

Мултиблок механизмът на Carmen 7582 ви дава възможност за лесна промяна и заключване в съответната позиция. Това носи допълнително удобство в зависимост от потребностите и настроението на ползвателя. Разбира се, с едно движение може да върнете стола в изходно положение.


Регулируем люлеещ механизъм

Carmen 7582 предоставя възможност за кратка почивка по време на работа. Регулируемият люлеещ механизъм се включва чрез лост вдясно под седалката, а силата на движение се коригира чрез кръгъл механизъм под нея. Така може спонтанно да се отдадете на релакс, след което да върнете стола в изправена позиция за секунди и да продължите със задачите си.


Коригиране на височината

Carmen 7582 има опцията за коригиране във височина. В най-ниската си позиция седалката е на 41 см от земята, а в максималната - 47. Безпроблемно може да пригодите стола си според вашия ръст и потребности, след което да го коригирате отново, ако се налага да бъде използван от друг. Всичко се случва плавно благодарение на газовия амортисьор.


Въртене на 360°

360-градусовото въртене ви гарантира необходимата свобода на придвижване. Тази функция е допълнителен бонус в динамичното работно ежедневие, тъй като улеснява неимоверно придвижването за важни документи или пък до бюрото в съседство. И най-важното – пести ценно време.


Стабилна основа

Визията на модела 7582 е изцяло завършена от полипропиленовата основа тип звезда. Тя добавя и необходимата надеждност и здравина на стола. Колелцата, изработени от същия материал пък са особено подходящи за меки настилки и позволяват безпроблемно придвижване.


Максимално натоварване: до 130 кг

Функциите и качествата на стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктът е комплектуван и опакован в разглобен вид, което позволява лесното му транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Дълбочина
67 см
Гаранция
24 месеца
Височина седалка от земята
41 - 47 см
Цялостна височина
107 - 113 см
Дължина облегалка
66 см
Дълбочина седалка
47 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
полипропилен
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 39 x 74- Тегло- 18 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
70 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
64 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Фиксирана
Заключване седалка в различни позиции
Да
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
3D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"