Ергономичен стол GANDER - черен
Ергономичен стол GANDER - черен
Ергономичен стол GANDER - черен
  • -131,00 лв.
Ергономичен стол GANDER - черен
Ергономичен стол GANDER - черен
Ергономичен стол GANDER - черен

Ергономичен стол GANDER - черен

Carmen
16236
с поръчка
1129,00 лв. 1260,00 лв. -131,00 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичен стол GANDER е елегантен избор за дома или офиса, комбинирайки изключителен комфорт с практичност и стил. Притежава множество регулируеми функции, които се адаптират към всяко ваше движение: 3D подглавник, 4D подлакътници, лумбална опора, облегалка от дишаща мрежа и ергономична седалка с мека дамаска. Със стабилна алуминиева основа и силиконови колелца този стол е идеалният избор за тези, които в еднаква степен ценят удобството и функционалността по време на работа. Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация".
 

Първокласен дизайн и комфорт

Офис стол GANDER притежава модерен и комфортен дизайн, с което превръща всяка минута на работа в истинско удоволствие и прави дългите часове зад бюрото по-приятни и продуктивни. Седалката е широка и ергономично оформена с прецизен наклон, който осигурява оптимална позиция и удобство. Облегалката е проектирана с вградена лумбална опора за подкрепа в долната част на гърба, допринасяйки за здравословна стойка. Всеки детайл - от широкия извит подглавник до подлакътниците - следва естествените контури на тялото, минимизирайки напрежението в мускулите. Стилна конструкция от хром и полипропилен в задната част на облегалката придава на GANDER модерен и изискан вид. Това впечатление се допълва и от изисканите фигурални детайли на мрежата, която не само добавя стил към облегалката и подглавника на стола, но и осигурява комфортна работна среда.


Материали с гарантирано качество

GANDER впечатлява с качествените си материали и луксозното усещане, което те създават. Седалката е изработена от мека, висококачествена дамаска, а подглавникът и облегалката са от дишаща мрежа, която осигурява оптимална вентилация при продължително седене. Тези материали са изключително практични за ежедневна употреба, защото са лесни за почистване и поддръжка. Здравите подлакътници от алуминий и полипропилен гарантират устойчивост и удобство, докато стабилната алуминиева основа придава здравина и изтънчен вид, което прави GANDER идеален за всеки съвременен дом и офис.

 


3D подглавник

Удобният подглавник на стол GANDER предлага регулиране в три посоки – можете лесно да настройвате както височината, така и ъгъла му, за да осигурите оптимална поддръжка на врата и главата. Тази функция е особено полезна при продължително седене, като намалява умората и напрежението, поддържайки правилна позиция. Подглавникът е от дишаща мрежа за допълнително удобство по време на работа.


4D подлакътници

Можете да регулирате подлакътниците по височина, да променяте ъгъла им, да ги премествате напред-назад или да ги завъртите от основата на 360°. Тези разнообразни възможности ще ви позволят да осигурите оптимална поддръжка на ръцете и да намалите напрежението в раменете и китките по всяко време и за всяко действие. Регулирането става лесно и бързо, удобните извивки на падовете и полипропиленът, от който са изработени, допълват комфорта на подлакътниците.


Коригиране на височината на облегалката за гърба

Тази функция дава възможност чрез издърпване да настроите височината на облегалката според индивидуалните си нужди. Това допринася за правилната стойка и поддръжка на целия гръб, като позволява адаптиране спрямо височината ви и осигурява максимален комфорт и правилна позиция в седнало положение.


Лумбална опора

Ергономичен стол GANDER притежава усъвършенствана лумбална опора, която динамично се адаптира към всяко движение на тялото, за постоянна подкрепа на долната част на гърба. Тази функция е особено важна за хората, които прекарват седнали дълги часове, тъй като лумбалната опора активно поддържа естествената извивка на гръбначния стълб и поддържа правилна стойка през целия работен ден.


Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалката

Механизмът се задвижва с помощта на малък лост вдясно под седалката и позволява регулиране на дълбочината ѝ, осигурявайки персонализиран комфорт и оптимална поддръжка на краката. Тази функция предотвратява натоварването в коленете, особено при хора с различна височина, като позволява настройка в диапазона от 48 до 52 см. Това значително повишава удобството и помага за предотвратяване на дискомфорт по време на продължително седене.


Мултиблок механизъм

Благодарение на този механизъм, столът може да се люлее или да се заключи в изправено положение. С помощта на бутон, разположен отдясно под седалката, лесно можете да активирате функцията за люлеене и да се отпуснете, намалявайки напрежението и статичната умора. Люлеенето по време на работа предлага възможност за релаксация, което може да намали стреса и да повиши концентрацията, правейки работния процес по-приятен и ефективен. Ако предпочитате повече стабилност, просто заключете облегалката в изправено състояние. Функцията е изключително удобна за хора, чийто работен ден преминава на стола пред компютъра и за които ергономичният комфорт е важен.


Антишок функция

Антишок функцията на офис стол GANDER осигурява плавна смяна на позицията на облегалката, предотвратявайки резки и внезапни движения, които биха могли да причинят дискомфорт. Това е особено полезно за хора с чувствителен гръб, тъй като осигурява допълнителна защита по време на работа.

 


Газов амортисьор за регулиране на височината

Газовият амортисьор позволява оптимално позициониране на тялото спрямо работното място, като адаптира височината на стола според индивидуалните предпочитания и височината на бюрото, осигурявайки максимален комфорт и ергономичност. Можете да регулирате височината на седалката в диапазона от 47 до 57 см с помощта на удобен лост под нея.


Завъртане на 360°

Механизмът за въртене на 360° осигурява максимална гъвкавост и ефективност, позволявайки лесно и плавно завъртане във всички посоки. Това улеснява достъпа до документи, шкафове и офис техника като принтер или скенер, без да се налагат излишни движения. Същевременно въртенето на 360° подобрява комуникацията с колегите, като ви позволява да поддържате зрителен контакт и да се включвате бързо в разговорите.


Здрава основа

Алуминиевата звездообразна основа на ергономичния стол GANDER гарантира изключителна стабилност и надеждност, осигурявайки спокойна и безопасна работа. Силиконовите колелца се плъзгат гладко и безшумно върху твърди подови настилки, без да оставят следи или да надраскват повърхността, като същевременно осигуряват лекота на движението.


Максимално натоварване до 150 кг

Алуминиевата основа и здравата конструкция на GANDER гарантира стабилност при голямо натоварване и дългогодишна употреба. Моделът се отличава с висока товароносимост и запазва своите качества и стабилност при натоварване до 150 кг.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
65 см
Гаранция
24 месеца
Височина седалка от земята
47 - 57 см
Цялостна височина
115 - 134 см
Дължина облегалка
68 см
Материал подлакътници
Алуминий , Полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
150 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
49 x 58 x 71.5- Тегло- 26 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
66 см
Лумбална опора
С адаптиране към движенията на тялото
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
3D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
48 - 52 см
3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"