Ергономичен стол Carmen 7542 W - резеда
Ергономичен стол Carmen 7542 W - резеда

Ергономичен стол Carmen 7542 W - резеда

Carmen
16270
с поръчка
349,20 лв.
С вкл. ДДС
Carmen 7542 W е модерен ергономичен стол, с който ще се радвате на удобство благодарение на неговите екстри и функции. Моделът е с лумбална опора, регулируеми подлакътници, люлеещ механизъм, амортисьор за коригиране на височината и функция за заключване в позиция.
 

Характеристики на ергономичен стол Carmen 7542 W

  • Заключване на седалка и облегалка в различни позиции (мултиблок механизъм)
  • Лумбална опора
  • 3D подлакътници – регулиране на височината, ъгъла и движение на падовете напред и назад
  • Удобен подглавник
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 44 см - 54 см
  • Мека седалка с текстилна мрежа
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • Стабилна основа от алуминий
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка
  • Максимално натоварване: 130 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

 


Семпъл и функционален

Ергономичният стол Carmen 7542 е модерен и стилен. Неговият елегантен, семпъл силует и разнообразието от функции го правят правилния избор за различни офис помещения и интериорни проекти. Моделът притежава широк набор от функции, които гарантират пълно удобство и поддържане на здравословна позиция дори и при дълги часове работа. Регулируемите подлакътници в 3 направления, корекцията на височината и люлеещият механизъм са сред ключовите му предимства.


Първокласни материали

Моделът е изработен от първокласни материали, които гарантират за неговата  дългосрочна употреба. Той има фиксиран подглавник, който дава допълнителен комфорт на тялото. Столът е покрит с износоустойчива, лесна за поддръжка и проветрива мрежа, която осигурява пълен комфорт за цялото тяло, независимо от продължителността на престой и околните температури. Основата е алуминиева и допринася за безкомпромисната надеждност на Carmen 7542 W.


3D регулируеми подлакътници

Моделът разполага с 3D регулируеми полипропиленови подлакътници, които гарантират възможност за корекция по 3 параметъра, така че да дадете на ръцете си здравословна опора. Промяната напред-назад се осъществява много лесно чрез издърпване, а тази под ъгъл - чрез леко завъртане настрани. Чрез предвидените отстрани деликатни „палци“ пък може да промените височината им и да я съобразите с конкретната задача или усещането си за удобство.


Регулируема лумбална опора

Ергономичният стол 7542 W е оборудван и с регулируема лумбална опора. Тази функция позволява бързо и лесно фиксиране на най-добрата позиция, съобразена с ръста и индивидуалните потребности на седящия. Така със сигурност ще постигнете оптимално удобство и няма да чувствате умора дори и след дълги часове работа.


Механизъм мултиблок

Лесното фиксиране на най-добрата позиция за тялото е осигурено от мултиблок механизма на стола. Той позволява заключване в съответната позиция и бързото му връщане в изходна позиция, когато това е необходимо. Корекцията се извършва с едно движение посредством лоста вдясно под седалката.


Вграден люлеещ механизъм

Ако дългите часове работа ви напрегнат и се нуждаете от няколко минути почивка, използвайте вградения люлеещ механизъм. С едно движение може да активирате функцията и да дадете на тялото си ценен отдих, след което лесно да се върнете в изходна позиция и да продължите с ежедневните си ангажименти.

 


Регулиране на височината

За да се насладите на още по-голямо удобство, моделът предлага и функция за регулиране на височината в диапазон от 10 см. Така в най-ниската си позиция седалката е на отстояние 44 см от земята. Корекцията се осъществява лесно посредством предвидения за целта лост, а газовият амортисьор гарантира плавно и безшумно движение.


360-градусово въртене

Благодарение на 360-градусовото безпроблемно завъртане Carmen 7542 W ви дава пълна свобода за придвижване и общуване в офиса, без да губите ценно време. Дали имате неотложен разговор с колегата зад вас, или трябва лесно да достигнете до общия принтер в стаята – вашият стол идва на помощ.


Алуминиева основа

Здравината е обезпечена от основата тип звезда, изработена от алуминий. Освен безспорните си функционални качества като стабилност и надеждност, чрез своя метален отблясък тя представлява допълнителен визуален акцент. Цялостната визия е завършена от силиконови колелца в черно. Те гарантират безпроблемното и безшумно придвижване независимо от настилката в офиса.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7542 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
74 см
Гаранция
24 месеца
Материал
Дишаща мрежа
Височина седалка от земята
44 - 54 см
Цялостна височина
119 - 129 см
Дължина облегалка
75 см
Дълбочина седалка
49 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
61 x 58 x 73- Тегло- 33.1 кг.- К-во единици- 2 бр.
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
66 см
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
66 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Регулируема
Заключване седалка в различни позиции
Да
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
1D
1D подглавник с регулиране на височината
Да
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"