Ергономичен стол VAUD LUX - черен
Ергономичен стол VAUD LUX - черен

Ергономичен стол VAUD LUX - черен

Carmen
15158
с поръчка
1812,00 лв.
С вкл. ДДС
VAUD LUX е ергономичен офис стол от висок клас. Седалката му е изработена от естествена кожа, а облегалката от дишаща мрежа за максимално удобство на седящия. Моделът разполага с реулируеми подлакътници с меки падове и подглавник, люлеещ механизъм, лумбална опора, заключване на седалка и облегалка в различни позиции, промяна на дълбочина на седалката и др.

 

Комфорт и ергономичност за здравословен работен ден

Офис стол VAUD LUX е създаден с фокус върху ергономичността и комфорта, за да ви осигури здравословна и продуктивна работна среда. Той е снабден с множество функции, които се адаптират към вашите нужди и ви помагат да избегнете неудобствата, свързани с продължително стоене в седнало положение:

  • 3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла по два начина
  • 4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
  • Регулируема лумбална опора
  • Коригиране височина на облегалката на гърба
  • Регулиране на дълбочина на седалка от 42 до 47 см
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалката от 45 до 57 см
  • Ергономична седалка от естествена кожа
  • Облегалка и подглавник от дишаща мрежа
  • Стабилна основа от алуминий
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка
  • Максимално натоварване: 150 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

 


Интуитивен и ергономичен дизайн

Дизайнът на стол VAUD LUX е съвременен и елегантен, а изчистените линии и модерните акценти го правят перфектен избор както за офисна, така и за домашна обстановка. Изработен с цел да осигури максимално удобство през целия ден, столът разполага с адаптивна облегалка и седалка, които интуитивно следват естествените извивки на тялото. Седалката от естествена кожа създава усещане за лукс и висока класа, умело балансирани от елегантната висока облегалка от мрежест материал за ефирност и грация. Подлакътниците с меки падове са проектирани за максимално удобство по време на работа. Подвижната лумбална опора не само подобрява функционалността на VAUD LUX, но и естествено се вписва във визията му. Металната основа и здравата конструкция на стола гарантират дълготрайност и стабилност, като същевременно придават модерна индустриална нотка, която се засилва от алуминиевия елемент на гърба на облегалката.


Качество и издръжливост на материалите

Материалите, използвани за изработката на ергономичен стол VAUD LUX гарантират дълготрайност, като същевременно осигуряват луксозно усещане. Седалката е изработена от първокласна естествена кожа за естетика и комфорт при продължително седене. Облегалката и подглавникът са направени от дишаща мрежа, която осигурява отлична вентилация и проветривост. Тези материали не само допринасят за удобството, но и позволяват лесно и практично почистване и поддръжка, което е от съществено значение за дългосрочната употреба на стола.
Полипропиленовите подлакътници на VAUD LUX са с меки падове за удобство и издръжливост. Алуминиевата основа добавя здравина и устойчивост, което го прави подходящ за интензивна ежедневна употреба.


3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката

Подглавникът на офис стол VAUD LUX е проектиран с възможност за регулиране в две направления: височината и ъгъла на наклона. Това позволява да нагласите позицията му според индивидуалните си нужди, като осигурява допълнителна поддръжка на врата и главата в правилна позиция, за избягване на умора и дискомфорт при продължително седене. Подглавникът е изработен от дишаща мрежа, която допринася за допълнителен комфорт и вентилация.


4D регулируеми подлакътници

Освен, че притежават меки падове, за максимално удобство по време на работа можете да регулирате подлакътниците в четири направления: по височина, по ъгъл, да променате разстоянието между тях, както и да местите падовете напред-назад. По този начин ръцете ви ще имат удобна опора през цялото време и ще предотвратите умората и изтръпването по време на работа.


Регулируема лумбална опора

Лумбалната опора поддържа долната част на гърба ви и помага да заемете правилна поза без напрежение и умора при продължително седене. Можете да регулирате опората с изметване нагоре или надолу спрямо вашата височина и нивото на кръста ви за повече удобство.


Слайд механизъм за коригиране дълбочината на седалката

Слайд механизмът за регулиране на дълбочината на седалката на офис стол VAUD LUX е ценна функция, която може да подобри значително комфорта по време на работа. Регулирането става лесно с удобна ръчка под седалката. Той позволява да настроите седалката в диапазон 42-47 см според дължината на краката си, което е от съществено значение за удобството при седене. В допълнение регулирането на дълбочината осигурява по-добра опора за долната част на гърба и бедрата, намалявайки дискомфорта в тях.
Слайд механизмът на седалката прави ергономичен стол VAUD LUX подходящ за хора с различен ръст, тъй като позволява персонализиране на дълбочината ѝ.


Регулируем люлеещ механизъм

Този механизъм ви позволява да се люлеете или да фиксирате стола в изправена позиция. Това спомага за облекчаване на напрежението и подобрява кръвообращението, като намалява статичното напрежение и умората. Стол VAUD LUX с люлеещ механизъм ви предоставя възможност за релаксация по време на работа, което може да помогне за намаляване на стреса и повишаване на концентрацията. Можете да регулирате силата на люлеене и да си осигурите раздвижване и почивка, без да ставате от стола.


Функция Locking tilt

С нея можете да регулирате наклона на облегалката и да адаптирате стола си според вашите нужди. Независимо дали предпочитате леко люлеене, или максимално накланяне назад за релакс, можете да зададете желаната настройка с лекота, чрез лоста под седалката. С негова помощ контролирате до къде да стига облегалката за гърба при люлеене, като можете да избирате от няколко степени.

 


Регулиране на височината с газов амортисьор

Газовият амортисьор позволява да настроите стола до желаната от вас височина в диапазон 45-57 см с лекота и без усилие. Тази функция ви дава възможност да позиционирате стола си перфектно спрямо бюрото и вашата височината за по-добра поза и комфорт по време на работа.
Газовият амортисьор е надежден и издръжлив, което гарантира плавна работа години наред.


Въртене на 360°

360-градусовото въртене подобрява ефективността на работата. С него лесно можете да се обърнете към различни материали и офис техника, разположени около вас, без да се налага да ставате от стола. Така се оптимизира работния процес и се пестят време и усилия. Въртенето на 360° ви улеснява и в поддържането на зрителен контакт и активна комуникация с колегите.


Здрава основа

Столът VAUD LUX е проектиран със здрава основа, изработена от алуминий. Нейната звездовидна форма осигурява перфектен баланс и стабилност. Силиконовите колела се плъзгат плавно и безшумно по твърди подови настилки, без да драскат или оставят следи по тях.


Максимално натоварване до 150 кг за безпроблемно и дълго ползване

Алуминиевата основа и здравата конструкция на VAUD LUX гарантира стабилност при голямо натоварване и дългогодишна употреба. Моделът се отличава с висока товароносимост и запазва своите качества и стабилност при натоварване до 150 кг. Това го прави подходящ избор за хора с всякакъв тип телосложение и осигурява безпроблемна употреба във времето.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
71 см
Височина седалка от земята
45-57 см
Цялостна височина
117-129 см
Дължина облегалка
72 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Locking tilt - с функция за люлеене и ограничаване на степента на накланяне или заключване в изправена позиция
Максимално натоварване
150 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 36.5 x 82- Тегло- 25 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
74 см
Лумбална опора
Регулируема
Материал седалка
Естествена кожа
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
4D
Тип подглавник
3D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
42 - 47 см
4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
Да
3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
Да
Гаранция материали
24 месеца
Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници)
36 месеца
Тип падове
Меки
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"