Ергономичен стол GLAND - син-сив
Ергономичен стол GLAND - син-сив

Ергономичен стол GLAND - син-сив

Carmen
15155
с поръчка
1512,00 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичен стол GLAND е перфектното допълнение към всяко стилно офис пространство. Моделът разполага с комфортни 4D подлакътници, регулируем люлеещ механизъм, слайд механизъм за промяна на дълбочината на седалката и др.Неговата облегалка от дишаща мрежа осигурява циркулация на въздуха през целия ден, а седалката, изработена от висок клас дамаска, носи несравнимо удобство по време на работа.

 

Предимствата на ергономичен стол GLAND

  • Подглавник с регулируема височина

  • 4D подлакътници за най-удобна позиция на ръцете във всеки един момент – регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад

  • Регулируема лумбална опора за изправена стойка

  • Мултиблок механизъм за заключване на седалката и облегалката в позиция

  • Регулируем люлеещ механизъм за допълнителен комфорт

  • Коригиране на дълбочината на седалката от 43 до 48 см

  • Регулиране на височината от 47 до 57 см

  • Облегалка от дишаща мрежа за вентилация през целия ден

  • Алуминиева база за допълнителна стабилност и издръжливост

  • Силиконови колелца, които предпазват повърхностите от нараняване

  • Максимално натоварване – 136 кг

  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"


Запомнящ се дизайн и максимален комфорт

Правилната стойка е пряко свързана с доброто физическо здраве. А за да я постигнете (или запазите), ви е нужен правилният стол особено ако прекарвате по-голяма част от времето си седнали. Той е ергономичен, предлагащ множество функции, създаден от висококачествени материали, за да ви служи дълго, проектиран, за да отговори на всяко ваше изискване. Правилният офис стол се казва GLAND! Комбинацията между първокласна дамаска и дишаща мрежа предлага несравним комфорт, а разнообразието от екстри му помага да се адаптира към специфичните нужди на вашето тяло.


Солидна изработка и първокласни материали

Ергономичен стол GLAND е предпочитан избор не само заради красивия си дизайн! Моделът е изработен от висококачествени материали и предлага издръжлива и надеждна конструкция. Алуминиевата му основа гарантира стабилност и дълготрайност, а силиконовите колелца ви помагат да се движите плавно, меко и безопасно из вашата стая. Дишащата мрежа спомага за циркулацията на въздуха и поддържането на оптимална температура и комфорт по време на работа, а дамаската на седалката ви кара да се чувствате удобно седнали през целия ден.

.


Подглавник за оптимална грижа

Подглавникът предлага допълнителна опора за врата и главата, намалявайки напрежението и умората при продължителна работа. Регулирайте височината му, за да изберете най-удобната позиция за вас по време на дългите часове пред компютъра.


4D подлакътници

Едно от основните предимства, които карат GLAND да изпъкне пред останалите алтернативи, е наличието на допълнителни функционалности, които да повишат вашето усещане за комфорт. Подлакътниците на модела са изработени от качествен полипропилен за допълнителна мекота и удобство. Те могат да се регулират в 4 различни аспекта – височина, ъгъл, разстояние и промяна на позицията на падовете напред-назад. Тази гъвкавост ви помага лесно да намерите най-удобната позиция за ръцете си, предпазвайки ги от натоварване и травми.


Незаменима лумбална опора

Правилната гръбначна стойка е основен приоритет, ако искате да поддържате добро физическо състояние! Регулируемата лумбална опора ви помага да персонализирате грижата за тази част на тялото по най-добрия начин. Тя се настройва индивидуално чрез промяна на позицията ѝ нагоре или надолу, осигурявайки здравословна стойка.

 


Заключване в желаната от вас позиция

С мултиблок механизма лесно можете да заключите стол GLAND в различна позиция. Определяте и фиксирате наклона на облегалката само с използването на един бутон, а благодарение на антишок функцията при отключване движението е плавно и приятно. Повишете продуктивността и засилете усещането си за комфорт през целия ден, като адаптирате бързо и интуитивно позицията на стола спрямо моментното ви състояние и нужда!

 


Люлеещ механизъм за повече удобство

Регулируемият люлеещ механизъм ви позволява да се разтягате и отпускате без допълнителен стрес за тялото. Движението и натискът се регулират от лост встрани под седалката за лесно настройване спрямо предпочитанията или тежестта на тялото ви. Разбира се, може и да се изключи напълно, ако не желаете да я използвате.

 


Регулиране на дълбочината на седалката

С помощта на плъзгащия механизъм можете лесно да регулирате дълбочината на седалката, за да усещате непрестанен комфорт, когато сте пред компютъра. Тази функция е особено полезна при продължителни периоди на седене или ако трябва да споделяте стола си с други хора.

 


Корекция на височината

Открийте бързо и лесно идеалната позиция на вашия офис стол! Газовият амортисьор позволява корекция на височината в диапазон между 47 и 57 см, за да бъде GLAND достъпна и любима мебел за цялото семейство.

 


Въртене на 360°

Насладете се на пълна свобода на движението! Опцията за 360-градусово въртене улеснява достъпа ви до различни зони на работното ви пространство, без да се налага да се разсейвате.

 


Солидна основа

Стабилната алуминиева основа се грижи за качествената конструкция и поддръжка на целия стол. Благодарение на силиконовите колелца, вие се движите плавно и безшумно из работното си пространство и предпазвате ценния интериор от надрасквания и други щети.


Максимално натоварване

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така ще избегнете неприятни изненади и ще можете да използвате пълноценно всички функции на вашия ергономичен стол.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
72 см
Височина седалка от земята
47 - 57 см
Цялостна височина
123 - 133 см
Дължина облегалка
76 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
136 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 32.5 x 78- Тегло- 19 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
74 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Регулируема
Заключване седалка в различни позиции
Да
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
4D
Тип подглавник
1D
1D подглавник с регулиране на височината
Да
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
Дълбочина на регулируема седалка
43 - 48 см
4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
Да
Гаранция материали
24 месеца
Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници)
36 месеца
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"