Tacx NEO Bike Plus Trainer
Tacx NEO Bike Plus Trainer
Tacx NEO Bike Plus Trainer
Tacx NEO Bike Plus Trainer
  • -1176,00 лв.
Tacx NEO Bike Plus Trainer
Tacx NEO Bike Plus Trainer
Tacx NEO Bike Plus Trainer
Tacx NEO Bike Plus Trainer

Tacx NEO Bike Plus Trainer

Garmin
010-02534-61
с поръчка
6659,00 лв. 7835,00 лв. -1176,00 лв.
С вкл. ДДС
 

ЕПИЧНИ МАРШРУТИ. ОТ ВАШИЯ ХОЛ.

Пренесете Външния свят на закрито със смарт велосипед, който предлага реалистично усещане за пътя и симулирани наклони от действителни трасета с приложението Tacx® Training за смарт устройства1 — плюс лесно персонализиране, за да пасне на Вашия велосипед за каране на открито.

Карайте любимите си курсове — и се чувствайте сякаш наистина сте там — с приложението Tacx Training1.

Супер тихата работа прави всяка стая Вашето място за тренировка.

Предизвикайте себе си с планове за тренировки, които Ви помагат да постигнете целите си.

Проследявайте карането си с показатели за мощност и производителност.

Усетете пътя - включително калдъръма и чакъла.

Лесните настройки го правят идеален за тренировки от множество спортисти у дома.

ИСТИНСКО УСЕЩАНЕ НА ПЪТЯ
Тази функция работи с приложението Tacx Training, за да накара тренажора да вибрира и да симулира усещането за каране по различни пътни настилки, като калдъръм и чакъл1.

ПО-ПЛАВНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ
Докоснете скоростните лостове, за да смените предавките с прецизността и усещането на електронното превключване. Ще намерите правилната предавка лесно и бързо, особено при тежко каране, със скоростни лостове, програмируеми за SHIMANO, SRAM или Campagnolo.

ДИНАМИЧНА ИНЕРЦИЯ
За да симулира каране на открито на закрито, динамичната инерция поддържа усещане за движение напред въз основа на Вашата скорост и наклон, за да направи Вашето каране по-реалистично.

ULTIMATE IMMERSION
Докато карате, усещането за предавка имитира усещането, че веригата Ви прескача на различна предавка. Когато е свързан към външен източник на захранване, симулацията за спускане възпроизвежда точно спускането по наклон.

АНАЛИЗ НА ХОДА НА ПЕДАЛА
Смарт велосипеда NEO Bike Plus измерва позицията на левия и десния Ви крак, за да разбие техниката Ви на въртене на педалите и да Ви помогне да се развивате по-ефективно.

ТОЧЕН И НАДЕЖДЕН
Получете точна картина на Вашето представяне и напредък с надеждни, последователни измервания - точно като при каране на открито. Това включва мощност, скорост и каданс, измерени точно в рамките на 1%.
ГОТОВ ЗА СПРИНТ
Добре балансираният дизайн на смарт велосипед NEO Bike Plus осигурява максимална стабилност, дори по време на най-експлозивните спринтове, до 2200 вата.

ИЗКАЧЕТЕ СЕ ПО-ВИСОКО
Станете по-силни за изкачвания на открито или просто изградете интензивността на Вашата тренировка на закрито, като тренирате на реалистично симулирани наклони до 25%.

БЕЗШУМЕН
Комбинацията от NEO смарт технологията и дизайна на NEO Bike Plus води до един от най-безшумните налични велосипеди за закрито.

КОМФОРТНА СЕДАЛКА
Седалката осигурява комфорт, дори при дълги карания, с лесни за регулиране настройки на височината, за да съответства точно на велосипеда на открито на други велосипедисти във Вашето домакинство.

ДЪЛЖИНА НА КУРБЕЛА
Изберете педали, които отговарят на Вашия стил на каране и ги инсталирайте лесно с пет опции за дължина на курбела за прецизно, персонализирано прилягане.

ДЪЛЖИНА НА ЛАПАТА
Лесно регулирайте позицията на седалката и позицията на кормилото до милиметър за правилен размер и по-удобно прилягане.

СЪВМЕСТИМОСТ НА УСТРОЙСТВОТО
Свържете смарт велосипед NEO Bike Plus към няколко устройства едновременно, за да можете да се насладите на приложението Tacx Training на Вашия смартфон, таблет или лаптоп и да проследявате представянето си на Вашия велокомпютър Garmin едновременно.

СВЪРЖЕТЕ СЕ КЪМ ЛЮБИМИТЕ СИ ПРИЛОЖЕНИЯ
NEO Bike Plus комуникира чрез Bluetooth® Smart технология и ANT+® FE-C протокол, така че работи с няколко популярни тренировъчни приложения, като TrainerRoad и Zwift.

STAND ALONE РЕЖИМ
Можете да изберете да използвате смарт велосипеда в самостоятелен режим. Когато не е свързан, той ще симулира равен път; колкото по-бързо карате, толкова по-високо е съпротивлението.

ОСТАНЕТЕ СМАРТ
Интелигентният велосипед NEO Bike Plus разполага с 4,5-инчов дисплей и USB зарядни устройства, за да можете да захранвате устройствата си. Вградените интерактивни вентилатори се управляват автоматично от Вашата мощност или пулс.



TACX СОФТУЕР ЗА ОБУЧЕНИЕ

Насладете се на библиотека, пълна с повече от 250+ висококачествени видеоклипа от реалния живот, които Ви позволяват да изпитате бързината от карането на известни курсове от цял свят, включително Европа, Северна Америка и Азия. Можете дори да се присъедините към предизвикателствата „Ride with the Pros“ с ексклузивни видеоклипове на отбора, спонсорирани от Garmin.

TACX ТРЕНИРОВЪЧНИ ПЛАНОВЕ

Възползвайте се от структурирани планове за тренировки, създадени за Вашето фитнес ниво, за да Ви помогнат да постигнете целите си. Състезавайте се с опоненти на живо, качвайте GPS данни, карайте с 3-D карти и още1.

РОВЕТЕ В ДАННИТЕ СИ
Всички данни, на които разчитате, са точно в приложението за смарт устройства Garmin Connect™. Вижте карти и статистики или анализирайте напредъка си отвсякъде.

1 Изисква се абонамент за Tacx Premium или Premium HD
Словната марка и логото на Bluetooth са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Garmin е по лиценз.

Височина
1170 мм
Тегло
50 кг.
Размери
1390 x 750 мм (54.7″ x 29.5″)
Безжична връзка
Ant+ свързаност, bluetooth безжична технология
Точност
Под 1-
Изходи
Скорост, каданс, мощност
Максимален наклон
25-
Магнити
32 neodymium magnets
Електрически изисквания
110-240 volts
Max power
2200 w
Максимален въртящ момент
88 nm
Максимална спирачна сила
260 n
Маховик
Virtual
Mass inertia
Променлива до 125 кг (275,6 фунта)
Контролиране
Смартфон, таблет, ant+ велосипедни компютри, самостоятелни, връзка с компютър чрез ant+ антена
Калибриране
Не е необходимо калибриране
Прочитане от
Смартфон, таблет, велокомпютър, компютър с ant+ антена
Q-factor
148 мм
Индикатор за свързаност (ant+/bluetooth)
3 leds
Симулация на спускане
Да
Индикатор за захранване
Multicolour led, spot on floor
Измерена скорост
Да
Измерен каданс
Да
Измерена мощност
Да
Дължини на курбела
165/167.5/170/172.5/175
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"