Venu 2/2s
Venu 2/2s

Venu 2/2s

Garmin
41864
с поръчка
795,00 лв.
С вкл. ДДС
Вариант

 

УМ И ТЯЛО - СВЪРЗАНИ ОТ GARMIN

Когато живееш здравословно, живееш по-добре. Този GPS смарт часовник има разширен мониторинг на здравето и фитнес функции, за да ви помогне да разберете по-добре какво се случва в тялото Ви.

Следете повече статистики за здравето си и разгледайте по-отблизо какво се случва във Вашето тяло.

Намерете нови начини да движите тялото си с повече от 25 предварително заредени спортни приложения.

Искате ли треньор? Тренирайте заедно с анимирани тренировки директно на китката си.

Съхранявайте музика на часовника, за да можете да оставите телефона си.

Докоснете китката си, за да платите1. Лесно и бързо.

Ярък AMOLED дисплей и до 11 дни живот на батерията? Да моля!

ПРОЕКТИРАН СЪС СТИЛ
Красивият AMOLED дисплей остава видим, дори под ярка слънчева светлина. Опитайте винаги-включения режима, за да поддържате дисплея видим през цялото време.

НАПРАВЕН ЗА АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
От издръжливия Corning® Gorilla® Glass 3 до елегантния безел от неръждаема стомана и удобната силиконова каишка, този смарт часовник е готов за всичко.

HEALTH SNAPSHOT™ ФУНКЦИЯ
Направете 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включително сърдечна честота2, вариабилност на сърдечната честота, Pulse Ox33, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни чрез приложението Garmin Connect ™ на Вашия съвместим смартфон.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА
Вижте енергийните нива на тялото си през целия ден, за да можете да намерите най-добрите времена за активност и почивка.

PULSE OX СЕНЗОР
Използвайте Pulse Ox сензора3, за да проверите насищането с кислород в кръвта по всяко време през деня или през част от нощта, докато спите, за да видите колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА
Разберете дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Релакс напомнянията дори ще Ви подканят да направите кратка дихателна дейност, когато часовникът открие, че се чувствате стресирани.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ
Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследите менструалния си цикъл или бременността. Запишете симптомите си, вижете упражнения, съвети за хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението Women’s Health Tracking.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА
Запишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани. Можете дори да имате автоматична цел за хидратация, която се регулира въз основа на това колко се изпотявате по време на дейности.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШЕНЕТО
Вижте как дишате през деня, по време на сън и по време на упражнения за дишане и йога.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ
Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на сън, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox3 и дишане.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Часовникът постоянно следи сърдечната Ви честота2 и ще Ви предупреждава, ако стане твърде висока или твърде ниска, докато сте в покой. Той също така Ви помага да прецените колко усилено работите по време на активности - дори докато плувате.

ДИШАНЕ
Когато искате да се отпуснете или да се съсредоточите, можете да стартирате активност за дишане и този часовник ще проследява стреса и дишането Ви, за да Ви помогне да разберете по-добре как дишате.

ФИТНЕС ВЪЗРАСТ
Тази функция използва хронологична възраст, Вашата седмична енергична активност, сърдечен ритъм в покой и BMI или процент телесни мазнини4 , за да прецени дали тялото Ви е по-младо или по-старо от Вас. Можете да получите съвети за намаляване на Вашата фитнес възраст.


АНИМИРАНИ ТРЕНИРОВКИ
Лесни за следване, анимирани кардио, силови, йога, пилатес и високоинтензивни тренировки (HIIT) са предварително заредени на часовника и можете да изтеглите още от приложението Garmin Connect.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Проследявайте всички начини на движение с повече от 25 предварително заредени спортни приложения на закрито и открито - включвщи ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, голф и други.

РАЗШИРЕНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ
Този подробен профил на активност поставя личните Ви силови рекорди директно на китката Ви, плюс графики, които показват какви мускулни групи сте тренирали.

HIIT ТРЕНИРОВКИ
Използвайте този нов профил на активност с различни таймери за проследяване на вашите HIIT тренировки, включващи AMRAP, EMOM, Tabata и потребителски. Задайте броя на кръговете, интервалите за работа / почивка и др.

СЪЗДАЙТЕ ТРЕНИРОВКИ
Изберете от повече от 1,400 упражнения, за да изградите свои собствени тренировки в приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон. След това ги свалете на часовника.

GARMIN COACH
Вземете личен треньор по бягане безплатно, за да Ви помогне да тренирате за следващите 5K, 10K или полумаратон.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ
Актуализирахме нашата функция за интензивни минути, за да Ви дадем по-добра представа кога през деня сте ги направили и по време на каква дейност. Можете дори да ги разглеждате като поле с данни по време на активности.



СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавайте имейли, съобщения и известия директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимия Ви смартфон. Можете дори да отговаряте на съобщения, ако имате Android ™ телефон.

МУЗИКА
Изтеглете песни и плейлисти от акаунтите си в Spotify®, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Когато часовникът и телефонът Ви са сдвоени, местоположението Ви може да бъде изпратено до Вашите контакти ръчно или - по време на избрани дейности на открито - автоматично с вграденото засичане на инциденти5.

GARMIN PAY ™
Преминавайте през линиите за плащане и изберете транзитни системи с Garmin Pay решението за безконтактно плащане1 чрез участващите доставчици.

CONNECT IQ ™ МАГАЗИН
Изтеглете персонализирани изгледи на часа, добавете полета с данни и изтеглете приложения от Connect IQ Store.

СИНХРОНИЗИРАНЕ С GARMIN CONNECT
Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес на едно място. Приложението Garmin Connect е процъфтяваща онлайн общност, в която хората в движение могат да се свързват, да се състезават и да споделят.

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА С БЪРЗО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ
Получете непрекъсната картина на Вашето здраве с до 10/11* дни в режим на смарт часовник, до 19/22* часа в GPS режим и до 7/8* часа в GPS режим с музика (*важи само за Venu 2). 10 минути зареждане добавя до 1 ден живот на батерията в режим на смарт часовник или 1 час в GPS режим с музика.


РЕЖИМ ЗА ИКОНОМИЯ НА БАТЕРИЯТА
Получете още повече от Вашия смарт часовник, като коригирате настройките, които влияят най-много на живота на батерията.

ВОДЕН РЕЙТИНГ
Този часовник е с воден рейтинг до 5 ATM, което го прави идеален за плуване, душ или спа ден.

1 Вижте текущите поддържани държави, платежна мрежа и банкова информация.
2 Точност на проследяването на активността.
3 Това не е медицинско изделие и не е предназначено за използване при диагностика или проследяване на медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.
4 Смарт кантара Index ™ или Index S2 (продават се отделно), е необходим за използване на показател за процента телесни мазнини за функцията за възрастта
5 При сдвояване със съвместим смартфон. За изисквания и ограничения за функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.


Android ™ е търговска марка на Google LLC. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.

Gps
Да
Тегло
Venu 2s: 38.20 гр., venu 2: 49.0 гр.,
Тип на дисплея
Amoled
Таймер
Да
Живот на батерията
Режим смарт часовник: до 10/11 дни, gps режим с музика: до 7/8 часа, gps режим без музика: до 19/22 часа, режим смарт часовник с пестене на батерията: до 11/12 дни, важи само за venu 2,
Памет
200 часа данни за активности
Свързаност
Bluetooth, ant+, wi-fi
Размери
Venu 2s: 40,40 х 40,40 х 12,10 мм. подходящ за китки с обиколка 110-175 мм, venu 2: 45.40 x 45.40 x 12.20 мм. подходящ за китки с обиколка 135-200 мм,
Воден рейтинг
5 atm
Материал на корпуса
Подсилен полимер
Резолюция на дисплея
Venu 2s: 360 x 360 пиксела, venu 2: 416 x 416 пиксела,
Аларма
Да
Календар
Да
Изминато разстояние
Да
Изгорени калории
Да
Сензорен екран
Да
Материал на стъклото
Corning gorilla glass 3
Материал на каишката
Силикон
Цветен екран
Да
Размери на дисплея
Venu 2s: 1,10 ″ (27,90 мм) диаметър, venu 2: 1,30 ″ (33,00 мм) диаметър,
Час / дата
Да
Хронометър
Да
Glonass
Да
Galileo
Да
Акселерометър
Да
Смарт известия
Да
Времето
Да
Контролиране на музиката на смартфона
Да
Намиране на телефона
Да
Намиране на часовника
Да
Отброяване на крачките
Да
Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)
Да
Интензивни минути
Да
Fitness age
Да
Целодневно проследяване на стреса
Да
Gps скорост и разстояние
Да
Vo2 max
Да
Разширени тренировки
Да
Ръчно задаване на обиколка
Да
Livetrack
Да
История за активностите в часовника
Да
Hr зони
Да
Hr сигнали
Да
Hr калории
Да
Hr broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)
Да
Налични профили за бягане
Бягане, бягане на закрита писта, бягане на бягаща пътека
Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)
Да
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)
Да
Поддръжка на сензори за скорост и каданс
Да
Засичане на инциденти (g-sensor)
Да
Изчисляване на площи
Да (чрез connect iq )
Информация за слънцето и луната
Да (чрез connect iq )
Вграден пулсомер
Да
Хидратация
Да
Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)
Да
Материал на безела
Неръждаема стомана
Обратно до старта
Да
Общо изкачване / спускане
Да
Барометричен алтиметър
Да
Сензор за околна светлина
Да
Компас
Да
Термометър
Да
Pulse ox
Да
Изкачени етажи
Да
Кардио тренировки
Да
Силови тренировки
Да
Измерване на пулса под вода
Да
Жироскоп
Да
Auto scroll
Да
Разстояние до предната, средната и задната част на грийна
Да
Разстояние до layups/doglegs
Да
Разстояние на изстрела
Да
Green view с ръчно позициониране на флага
Да
Смартфон съвместимост
Iphone, android
Лента за активност (показва се след период на неактивност)
Да
Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)
Да
Налични фитнес профили
Силов, кардио, hiit и елиптични тренировки, степер, изкачване на етажи, гребане на закрито, йога, пилатес и активности за дишане
Сваляне на тренировъчни планове
Да
Съвместимост с крачкомер
Да
Налични профили за колоездене
Колоездене, колоездене на закрито
Календар за лов / риболов
Да (чрез connect iq )
Час на изгрев / залез
Да
Налични профили за плуване
Плуване в басейн
Налични аутдор профили
Туризъм, катерене на закрито, боулдъринг, ски, сноуборд, xc ски, падълборд, гребане
Дигитална карта за отбелязване на точките
Да
Garmin elevate вграден пулсомер
Да
Съвместимост с garmin connect mobile
Да
Body battery
Да
Trueup
Да
Move iq
Да
Auto lap
Да
Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за android )
Да
- hr max
Да
Connect iq (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
Да
Auto pause
Да
Toe-to-toe предизвикателства
Да
Garmin pay
Да
Съвместимост с varia радар
Да
Съвместимост с varia фар
Да
Garmin autoshot
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"