Garmin Navionics+ - Средиземно и Черно море
Garmin Navionics+ - Средиземно и Черно море

Garmin Navionics+ - Средиземно и Черно море

Garmin
010-C1272-20
с поръчка
499,00 лв.
С вкл. ДДС
 

ИЗЦЯЛО НОВ ИЗГЛЕД ЗА ВАШИЯ КАРТОГРАФ

Отличавайки се с ясни цветове, опростен интерфейс и комбинирано крайбрежно/вътрешно съдържание с популярна цветова палитра в стил Navionics®, Garmin Navionics+ картите улесняват начертаването на Вашия курс с името №1 в света в морските карти1.

Навигирайте с нашето най-добро покритие за Вашия Garmin картограф.

Вижте го по свой начин. Персонализирайте изгледа си с различни слоеве и комбинации.

С Вашия включен едногодишен абонамент, получавате достъп до ежедневни актуализации чрез приложението за смарт устройство ActiveCaptain®.

Технологията Auto Guidance+™2 Ви позволява да навигирате с предложения за маршрути док-до-док.

Изберете до 10 цветови диапазона, за най-добрите места за риболов.

ВСИЧКО-В-ЕДНО РЕШЕНИЕ
Достъп до богато на детайли картографиране на езера, реки и др. Интегрираното съдържание на Garmin и Navionics предлага покритие по целия свят.

ЕЖЕДНЕВНИ АКТУАЛИЗАЦИИ
Картите непрекъснато се подобряват с ново и променено съдържание — всеки ден се правят до 5,000 актуализации. Включеният едногодишен абонамент Ви дава достъп до ежедневни актуализации чрез приложението за смарт устройство ActiveCaptain.

AUTO GUIDANCE+ ТЕХНОЛОГИЯ
Комбинирайки най-доброто от функциите за автоматично маршрутизиране на Garmin и Navionics, вградената Auto Guidance+ технология2 Ви дава препоръчан път от док-до-док, който да следвате през канали, входове за пристанища и др.

ДЪЛБОЧИНИ В СВЕТЛОСЕНКИ
Светлосенките на дълбочината с висока разделителна способност Ви позволява да изберете до 10 опции за цветове и да видите определените от Вас дълбочини с един поглед.

ДО 0,5 М КОНТУРИ
За по-добър риболов и навигация, контурите до 0,5 m осигуряват ясно изобразяване на структурата на дъното за подобрени риболовни карти и подобрени детайли в блата, канали, пристанища и др.

СВЕТЛОСЕНКИ ЗА ПЛИТКИ ВОДИ
За да даде ясна картина на плитките води, които трябва да се избягват, тази функция позволява засенчване на дефинирана от потребителя дълбочина.

ACTIVECAPTAIN ОБЩНОСТ
Съдържанието, произведено от общността, предоставя полезни POI, като пристанища, опасности, бизнеси и др. Получете препоръки от хора с опит от първа ръка в местната среда.



1 Въз основа на отчетените продажби за 2020 г.
2 Auto Guidance+ е само за цел за планиране и не замества безопасните навигационни операции.
3 Изисква се абонамент; едногодишен абонамент е включен към покупката на Navionics Vision+, което Ви позволява да имате достъп до ежедневни актуализации и да изтегляте допълнително съдържание или първокласни функции, включени във Вашия картограф.
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"