Смарт часовник Garmin VENU® SQ - White с Light Gold Bezel

2000030014GARMIN

СЕГА Е ПЕРФЕКТНОТО ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗДВИЖИТЕ


С ярък цветен дисплей, GPS смарт часовникът Venu® Sq съчетава ежедневен стил с мониторинг на здравето и фитнес функции, които Ви вдъхновяват да продължите да се движите.


    Получавате детайлен мониторинг на Вашето здраве, физическо и психическо състояние


   Бягайте, ходете, карайте велосипед, голф - изберете от повече от 20 предварително заредени спортни приложения.


    Нека часовникът планира тренировки за Вас, включително за йога, силови, кардио, дори пилатес.


      Докоснете китката си и платете. Това е лесният начин за плащане.


      Вижте обаждания, текстови съобщения и предупреждения в социалните мрежи директно на часовника.


    Ярък цветен дисплей и до 6 дни живот на батерията? Да - още две причини да обичате този часовник.


**Гаранция от 24 (двадесет и четири) месеца за закупения от Вас уред.


Безплатна доставка
39500 лв.
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 6583 лв..
Изпрати запитване Коментирай цената
Добави в любими
Сравни

СМАРТ ОБЛИК НА ВАШАТА КИТКА

С елегантен дизайн, подходящ за всяко облекло и всяка част от деня Ви, този часовник се отличава с ярък цветен дисплей и опцията за винаги включен режим, така че да можете да видите всичко с един бърз поглед.


СЪЗДАДЕН С МИСЪЛ ЗА ВАС

От издръжливия Corning® Gorilla® Glass 3 до лекия алуминиев панел и удобната силиконова каишка, този смарт часовник е създаден, за да бъде в крак с Вашия начин на живот.


BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ

Вижте енергийните нива на тялото си през целия ден, за да можете да намерите най-добрите времена за активност и почивка.


PULSE OX СЕНЗОР

Pulse Ox сензора измерва насищането на кръвта Ви с кислород през деня и докато спите, за да покаже колко добре тялото Ви абсорбира кислорода.


ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА

Разберете дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Релаксиращите напомняния дори ще Ви подканят да направите кратка дихателна дейност, когато се чувствате стресирани.


ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА МЕНСТРУАЛНИЯ ЦИКЪЛ

Използвайте приложението Garmin Connect ™ на Вашия съвместим смартфон, за да проследявате цикъла си, да регистрирате физически и емоционални симптоми и да научите за тренировките и храненето по време на всяка фаза от Вашия цикъл. Дори получавайте информация за проследяване на цикъла на китката си.


ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА

Запишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани. Можете дори да имате автоматична цел за хидратация, която се регулира въз основа на това колко пот губите по време на дейности.


ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО

Вижте как дишате през целия ден, по време на сън и по време на дейности за дишане и йога.


РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ ЗА СЪНЯ

Получете пълна картина на това как спите, с разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на съня, както и Pulse Ox данни и дишане.


ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Часовникът непрекъснато следи данните за пулса ви и ще Ви предупреждава, ако той остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Също така помага да се прецени колко упорито работите по време на дейности, дори под вода.


ДИШАНЕ

Когато искате да се отпуснете или да се съсредоточите, можете да стартирате активност за дишане и този часовник ще проследява стреса и дишането Ви, за да Ви помогне да разберете по-добре как дишате.


ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАРЕДЕНИ ТРЕНИРОВКИ

Оставете часовника си да планира. С предварително заредените кардио, силови, йога и пилатес тренировки, всичко, което трябва да направите, е да спортувате. Използвайте приложението Garmin Connect, за да изтеглите безплатно повече тренировки.


ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Проследявайте всичии начини на движение с повече от 20 предварително заредени GPS и спортни приложения на закрито - включително ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, голф и други.


GARMIN COACH

Вземете безплатно личен треньор по бягане на китката си, който да Ви помогне да тренирате за следващите 5K, 10K или полумаратон.


СЪЗДАЙТЕ ТРЕНИРОВКИ

Създайте свои собствени тренировки в Garmin Connect и ги изтеглете на часовника.


ФИТНЕС ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Докато сте навън, Venu Sq проследява крачки, минути на интензивност, изгорени калории и още. 


СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, съобщения и предупреждения директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимия Ви смартфон. Можете дори да отговаряте на съобщения, ако имате телефон с Android ™.


ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато часовникът и телефонът Ви са сдвоени, местоположението Ви може да бъде изпратено до Вашите контакти ръчно или - по време на дейности на открито - автоматично с вграденото засичане на инциденти.


GARMIN PAY ™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ

Преминете се през линиите за плащане и изберете транзитни системи с Garmin Pay решението за безконтактни плащаня чрез участващи доставчици.


CONNECT IQ ™ МАГАЗИН

Добавете личност към часовника си, като изтеглите приложения, уиджети, циферблати и други. Това е лесно и - още по-добре - безплатно.


МУЗИКА (само за Music моделите)

Изтеглете песни и плейлисти от акаунтите си в Spotify®, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон.


ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Останете в движение по-дълго с живот на батерията, който продължава до 6 дни в режим на смарт часовник и до 14 часа в режим GPS.


ВОДЕН РЕЙТИНГ

Този часовник е с воден рейтинг до 5 ATM, което го прави идеален за плуване, душ или спа ден.
Отзиви за продукта

Добави коментар