Смарт часовник Garmin FĒNIX 6S PRO - Rose Gold с бяла каишка

2000030026GARMIN


Насърчете се към по-добри резултати


Мултиспорт часовниците от серията Fēnix 6S Pro са с по-малък размер и Ви позволяват да добавяте карти, музика, мониторинг на темпото и много повече към тренировките си - без да добавяте обем към китката си.


*Вградените сензори за сърдечна честота и Pulse Ox добавят представа за Вашите фитнес активности.


*Функцията Dynamic PacePro ™ Ви помага да бягате по-интелигентно върху различни видове терени.


*Предварително заредени ски карти за повече от 2,000 курорти по целия свят.


*Измерете ефективността на бягането и колоезденето по начини, за които не сте знаели, че са възможни.


*Навигирайте с мулти-GNSS сателити и външни сензори.


*Синхронизирайте любимите си стрийминг услуги и слушайте музика без телефона си.


**Гаранция от 24 (двадесет и четири) месеца за закупения от Вас уред.


Безплатна доставка
1 26900 лв.
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 21150 лв..
Изпрати запитване Коментирай цената
Добави в любими
Сравни

Изключителен дизайн

Здравият, но изискан дизайн се отличава с постоянно включен 1.2" дисплей, който е с 18% по-голям от предишните модели fēnix. Той включва безел от неръждаема стомана или DLC покритие и е тестван по американските военни стандарти.


PacePro технология

Първата по рода си функция PacePro Ви помага да поддържате темпото с точни насоки, докато бягате (само за Pro и Sapphire версиите).


Power manager

Вижте как различни настройки и сензори влияят на живота на батерията на Вашия часовник, така че да можете да правите промени в удължаването на батерията в движение.


Показатели за ефективността

Получавате разширени тренировъчни данни, които включват running dynamics, VO max с топлина и височина, съветник за възстановяване и други.


Спортни приложения

Използвайте предварително заредените профили за активност за бягане по пътеки, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и други.


TopoActive Европа и ски карти

да видите имената и оценки на трудност за 2,000 ски курорти по света (само за Pro и Sapphire версиите).


ClimbPro функция

Използвайте ClimbPro функцията, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, включително наклон, разстояние и др.


Голф игрища

Получавате достъп до пълноцветни CourseView карти за повече от 41,000 голф игрища по целия свят (само за Pro и Sapphire версиите).


Навигация завой-по-завой

Следвайте маршрут с помощ от завой- по-завой насоки, които Ви информират предварително за следващият завой (само за Pro и Sapphire версиите).


Round-trip routing

Въведете разстояние, което искате да изминете, и вземете предложени маршрути, които ще ви върнат до началната Ви точка. Trendline ™ Ви помага да намерите най-добрите местни пътеки (само за Pro и Sapphire версиите).


Multi-GNSS поддръжка

Достъп до множество глобални навигационни спътникови системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.


ABC сензори

Навигирайте по следващия си маршрут с ABC сензори, включително алтиметър, барометър и три осов електронен компас.


Функции за безопасност и проследяване

Ако се чувствате несигурни или ако Вашият часовник усети, че е настъпил инцидент, функциите за помощ и засичане на инциденти изпращат Вашето местоположение на аварийни контакти.


Музикални приложения

Съхранявайте до 2,000 песни или получете достъп до предварително заредени стрийминг приложения от съвместими услуги, включително Spotify®, Deezer и Amazon, и слушайте през слушалки с Bluetooth® технология (само за Pro и Sapphire версиите).


Garmin Pay ™

Преминавайте бързо през касовите зони с Garmin Pay безконтактното решение за плащане чрез участващи доставчици.


Смарт известия

Получавайте имейли, съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимо устройство.


Вграден пулсомер

Подобрената оптична технология за следене на пулса измерва интензивността на Вашите фитнес занимания, както и променливостта на сърдечната честота, за да се изчисли степента на Вашия стрес. Той също така измерва и под вода без допълнителен пулсомер.


Pulse Ox сензор

За аклиматизация на височини или наблюдение на съня, Pulse Ox сензорът използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.


Body Battery ™

Оптимизирайте енергийните запаси на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да почивате.


Connect IQ™ магазин

Изтеглете персонализирани изгледи на

часовника, добавете полета с данни и вземете приложения и уиджети от Connect IQ магазина.


Режим на експедиция

Навигирайте по продължително между презарежданията. Режимът е с изключително ниско захранване на GPS и продължава седмици.


Батерия

Вградена, презареждаема литиева батерия осигурява до 9 дни живот на батерията в режим смарт часовник, 6 часа в GPS режим с музика и до 34 дни в режим на пестене на батерията.


Проследяване на менструалния цикъл

Проследявайте подробности за периода на цикъла, регистрирайте физически и емоционални симптоми и отбелязвайте редовни, нередовни или типове преходни цикли на менопауза, за да разберете по-добре тялото си.


Соларно зареждане (само за Solar версиите)

Вземете до 9 дни живот на батерията, докато сте на закрито или до 10,5 дни със слънчево зареждане в режим на смарт часовник. В режим GPS получавате 25 часа на закрито или 28 часа със слънчево зареждане.