Смарт часовник Garmin FĒNIX 6X Pro - Черен с черна каишка

2000030043GARMIN

Бъдете заредени за всяко приключение със соларно захранване


Като първият ни часовник, който предлага соларно зареждане, Fēnix 6X Pro Solar не Ви ограничава колко далеч можете да стигнете. Неговият 1,4-инчов Power Glass ™ обектив използва слънчева светлина, за да удължи живота на батерията за приключения извън мрежата.


• Слънчевата светлина дава на Вашия часовник безплатен тласък на енергия, удължавайки времето между зарежданията (само за Pro Solar версиите).


• Вградените сензори за сърдечна честота и Pulse Ox добавят представа за Вашите фитнес активности.


• Функцията Dynamic PacePro ™ Ви помага да бягате по-интелигентно върху различни видове терени.


• Предварително заредени ски карти за повече от 2,000 курорти по целия свят.


• Навигирайте с мулти-GNSS сателити и външни сензори.


• Синхронизирайте любимите си стрийминг услуги и слушайте музика без телефона си.


**Гаранция от 24 (двадесет и четири) месеца за закупения от Вас уред.


Безплатна доставка
1 36900 лв.
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 22817 лв..
Изпрати запитване Коментирай цената
Добави в любими
Сравни


Изключителен дизайн

Здравият, но изискан дизайн се отличава с постоянно включен 1.4 "дисплей, който е с 36% по-голям от предишните модели Fēnix. Освен това е тестван по американските военни стандарти.


PacePro технология

Първата по рода си функция PacePro Ви помага да поддържате темпото с точни насоки, докато бягате.


Power manager

Вижте как различни настройки и сензори влияят на живота на батерията на Вашия часовник, така че да можете да правите промени в удължаването на батерията в движение.


Показатели за ефективността

Получавате разширени тренировъчни данни, които включват running dynamics, VO2 max с топлина и височина, съветник за възстановяване и други.


Спортни приложения

Използвайте предварително заредените профили за активност за бягане по пътеки, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и други.


TopoActive Европа и ски карти

Използвайте TopoActive Европа картите, за да се ориентирате в приключенията си и да видите имената и оценки на трудност за 2,000 ски курорти по света.


ClimbPro функция

Използвайте ClimbPro функцията, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, включително наклон, разстояние и др.


Голф игрища

Получавате достъп до пълноцветни CourseView карти за повече от 41,000 голф игрища по целия свят.


Навигация завой-по-завой

Следвайте маршрут с помощ от завой- по-завой насоки, които Ви информират предварително за следващият завой.


Round-trip routing

Въведете разстояние, което искате да изминете, и вземете предложени маршрути, които ще ви върнат до началната Ви точка. Trendline ™ Ви помага да намерите най-добрите местни пътеки.


Multi-GNSS поддръжка

Достъп до множество глобални навигационни спътникови системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.


ABC сензори

Навигирайте по следващия си маршрут с ABC сензори, включително алтиметър, барометър и триосов електронен компас.


Функции за безопасност и проследяване

Ако се чувствате несигурни или ако Вашият часовник усети, че е настъпил инцидент, функциите за помощ и засичане на инциденти изпращат Вашето местоположение на аварийни контакти.


Музикални приложения

Съхранявайте до 2,000 песни или получете достъп до предварително заредени стрийминг приложения от съвместими услуги, включително Spotify®, Deezer и Amazon, и слушайте през слушалки с Bluetooth® технология.


Garmin Pay ™

Преминавайте бързо през касовите зони с Garmin Pay безконтактното решение за плащане чрез участващи доставчици.


Garmin Pay ™

Преминавайте бързо през касовите зони с Garmin Pay безконтактното решение за плащане чрез участващи доставчици.


Вграден пулсомер

Подобрената оптична технология за следене на пулса измерва интензивността на Вашите фитнес занимания, както и променливостта на сърдечната честота, за да се изчисли степента на Вашия стрес. Той също така измерва и под вода без допълнителен пулсомер.


Pulse Ox сензор

За аклиматизация на височини или наблюдение на съня, Pulse Ox сензорът използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.


Body Battery ™

Оптимизирайте енергийните запаси на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да почивате.


Connect IQ™ магазин

Изтеглете персонализирани изгледи на часовника, добавете полета с данни и вземете приложения и уиджети от Connect IQ магазина.


Режим на експедиция

Навигирайте по продължително между презарежданията. Режимът е с изключително ниско захранване на GPS и продължава седмици.


Батерия

Вградена, презареждаема литиева батерия осигурява до 21 дни живот на батерията в режим смарт часовник с допълнителни 3 дни със соларно захранване, и 15 часа в GPS режим с музика с един допълнителен час със соларно зареждане и до 80 дни в режима на пестене на батерията.