Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив
Ергономичен стол SALTO  - сив

Ергономичен стол SALTO - сив

Carmen
15544
с поръчка
756,00 лв.
С вкл. ДДС
SALTO е ергономичен стол, който съчетава иновативен дизайн и изключително удобство. Моделът има комфортна широка седалка, изработена от първокласна дамаска и облегалка от дишаща мрежа. Той разполага с люлеещ механизъм, подлакътници, които се регулират в три направления, заключване на седалка и облегалка в различни позиции и др.
 

Инвестиция в здравето и комфорта на работното място

Ергономичен стол SALTO е проектиран да осигури максимален комфорт по време на работа.

Той предлага множество предимства, сред които:

  • 2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
  • 3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и движение на падовете напред и назад
  • Заключване на облегалка и седалка в позиция (синхронен механизъм)
  • Лумбална опора
  • Коригиране височина на облегалка за гърба
  • Регулиране на дълбочина на седалката от 47 - 52 см
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 45 - 55 см
  • Ергономична седалка с дамаска
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • Стабилна основа от алуминий
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка
  • Максимално натоварване: 130 кг
  • 5 години гаранция
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

SALTO е идеален избор за хора, страдащи от последствията на дългите часове, прекарани в седнало положение.


Eргономичност и комфорт

Многобройните регулируеми функции на SALTO ви позволяват да персонализирате стола според вашите нужди, за да си осигурите максимален комфорт. Благодарение на тях той е подходящ за хора с различен ръст и телосложение.
Перфектният му ергономичен дизайн осигурява оптимално положение на тялото по време на работа, за да избегнете неудобството и умората, причинени от продължително седене. Регулируемите подлакътници, висока облегалка с лумбална опора и подвижен подглавник ви помагат да поддържате правилна стойка, подобрявайки дишането и кръвообращението.
Когато се чувствате комфортно, без болка и напрежение, вие сте по-концентрирани и продуктивни и можете да се справите по-добре с ежедневните си задачи.


Качество и издръжливост

SALTO е изработен е от висококачествени материали, гарантиращи дълготрайна употреба. Притежава седалка от първокласна мека дамаска и облегалка и подглавник от дишаща мрежа. Поради своята проветривост тези материали предпазват тялото от прегряване при продължително седене. В допълнение осигуряват лесно и практично почистване и поддръжка. Алуминиевата основа допринася за здравината и завършва изисканата визия на стола.


2D подглавник

Подглавникът може да се регулира в две посоки - по височина нагоре и надолу и под ъгъл - за да се осигури опора на врата и главата. Така се предотвратява неудобството и напрежението в тях, особено при работа с компютър. Изработен е от дишаща мрежа за по-голям комфорт.


3D подлакътници

Възможността да регулирате подлакътниците на SALTO в три направления е изключително важна функция, която предпазва ръцете от умора и изтръпване. Регулирането на височината дава възможност да поставите лактите си в удобно за вас положение, за да намалите натоварването на раменете и врата.

Промяната на ъгъла на падовете /горната част на подлакътниците/ позволява да поддържате естествената позиция на ръцете си. Чрез движението на падовете  напред-назад лесно можете да ги приближите до тялото си за по-добра опора или да ги отдалечите за по-свободно движение.


Коригиране на височината на облегалката за гърба

Можете да настроите височината на облегалката така, че да пасне идеално на гърба ви и извивките на гръбначния стълб. Благодарение на тази функция, независимо от височината ви, ще имате оптимална опора, което ще осигури удобство и ще ви спести умора по време на работа.


Лумбална опора

SALTO притежава фиксирана лумбална опора.  Използването на офис стол с опора за кръста е от голямо значение, особено ако работният ви ден преминава на него. Освен че спомага за правилната стойка на тялото по време на работа, опората предпазва от дискомфорт и напрежение в лумбалната област.


Коригиране на дълбочината на седалката

Към широката анатомична седалка на ергономичен офис стол SALTO е добавен и слайд механизъм за още повече удобство. С негова помощ можете да регулирате дълбочината на седалката /от 47 до 52 см/ според височината ви и дължината на краката. Тази функция е важна за поддържане на правилно положение на бедрата и гърба и е подходяща за хора с по-едро телосложение и висок ръст.


Заключване в позиция на седалка и облегалка

Можете лесно да регулирате и поставите седалката и облегалката под различен ъгъл, за да си осигурите оптимално и удобно положение на тялото. Това е особено полезно за хора, които работят седнали часове наред и за които удобният офис стол е изключително важен. Облегалката притежава и антишок функция, oсигуряваща плавност при смяна на позицията й, за да ви предпази от рязко стресиращо движение и дискомфорт.


Регулируем люлеещ механизъм

Чрез тази релакс функция на ергономичен офис стол SALTO можете да се люлеете напред-назад, за да стимулирате кръвообращението и намалите мускулното напрежение. Механизмът за люлеене е плавен и безшумен, за да не пречи на концентрацията ви. Имате възможност ръчно да регулирате силата на люлеене, като заключите механизма в желана позиция за по-стабилна работа.


Регулиране на височината

Ергономичен стол SALTO разполага с газов амортисьор, с който можете лесно да регулирате височината на стола в диапазон между 45-55 см, за да се позиционирате правилно и удобно спрямо бюрото. Газовият амортисьор осигурява плавно и безшумно движение и ви позволява да намерите перфектното положение за работа или почивка.


Завъртане на 360°

Механизмът за въртене на 360° позволява да работите бързо, ефективно и без излишни движения.Той осигурява плавно обръщане във всички посоки за лесен достъп до документи, шкафове и други устройства /принтер, скенер/. Прави комуникацията с колегите по-лесна и удобна.


Стабилна основа

Изработената от алуминий основа тип „звезда“ гарантира устойчивост и стабилност на стол SALTO, за да работите безпроблемно и спокойно. Силиконовите й колела  се движат плавно и леко и са подходящи за твърди подови настилки.


Максимално натоварване до 130 кг.

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така не само ще избегнете неприятни изненади, но и ще имате възможност да се възползвате от пълната гаранция на частите и материалите при нужда. В резултат ще можете да използвате пълноценно и да се наслаждавате на всичките чудесни функции на вашия ергономичен стол SALTO.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките, описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
71 см
Гаранция
60 месеца
Височина седалка от земята
45 - 55 см
Цялостна височина
129 - 139 см
Дължина облегалка
84 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Синхронен - заключване на облегалка и седалка в позиции
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 42 x 75- Тегло- 24.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
71 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Фиксирана
Заключване седалка в различни позиции
Да
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
2D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
47 - 52 см
2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"