Ергономичен стол BETIM - черен
Ергономичен стол BETIM - черен

Ергономичен стол BETIM - черен

Carmen
15542
с поръчка
660,00 лв.
С вкл. ДДС
BETIM е ергономичен стол, който безупречно съчетава визия и функционалност. При него имате възможност да регулирате облегалката, подлакътниците и подглавника спрямо вашите нужди. Той разполага с люлеещ механизъм и функция за заключване в различни позиции. Седалката с регулируема височина, лумбалната опора, както и дишащите материали, от които е изработен столът, го правят наистина изключителен.
 

Оптимален комфорт и грижа за здравето на работното място

Ергономичният стол BETIM е създаден да осигури максимален комфорт по време на работа. Той предлага множество предимства, включително:
  • 2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
  • 3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и движение на падовете напред и назад
  • Заключване на облегалка и седалка в позиция (синхронен механизъм)
  • Лумбална опора
  • Коригиране височина на облегалка за гърба
  • Регулиране на дълбочина на седалката от 48 - 51 см
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 44 - 54 см
  • Ергономична седалка с дишаща мрежа
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • Стабилна основа от полипропилен
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка
  • Максимално натоварване: 130 кг
  • 5 години гаранция
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Ергономичен дизайн за пълен контрол и комфорт

Столът BETIM предлага множество регулируеми функции, които позволяват да се адаптира към вашите специфични нужди. Регулируемата облегалка, заедно с подвижните подлакътници и подглавник, осигурява оптимална поддръжка на тялото, независимо от вашия ръст и телосложение. Ергономичният му дизайн не само предотвратява неудобството и умората при продължително седене, но също така подобрява стойката, дишането и кръвообращението, което води до по-добра концентрация и продуктивност по време на работа.


Перфектна комбинация от устойчивост и ергономичност

BETIM е изработен от висококачествени материали, гарантиращи дълготрайна употреба и удобство. Седалката, облегалката и подглавникът са изработени от дишаща мрежа, която осигурява отлична проветривост и предотвратява прегряването на тялото при продължително седене. Материалите са лесни за почистване и поддръжка, което го прави практичен избор за ежедневна употреба. Основата е здрава и стабилна, изработена от висококачествен полипропилен, който допълва функционалността и естетиката на стола.


2D подглавник

Подглавникът на стола BETIM може да се регулира в две посоки – по височина (нагоре и надолу) и под ъгъл, за да осигури максимална опора на врата и главата. Тази функция спомага за намаляване на напрежението и неудобството, особено при дълги часове работа пред компютър. Изработен е от дишаща мрежа, което допълнително увеличава комфорта и предотвратява прегряване в тези зони.


3D подлакътници

Възможността за регулиране на подлакътниците на BETIM в три посоки е важна функция за намаляване на умората и напрежението в ръцете. Регулирането на височината позволява лактите да се поставят в удобно положение, което намалява натоварването на раменете и врата. Промяната на ъгъла на падовете поддържа естествената позиция на ръцете, а движението им напред и назад осигурява възможност за приближаване за по-добра опора или отдалечаване за по-свободно движение.

Персонализирана опора за гърба

Настройката на облегалката спрямо височината ви позволява по-добро адаптиране към естествените извивки на тялото, осигурявайки оптимално удобство и намаляване на напрежението.


Лумбална опора

BETIM разполага с фиксирана лумбална опора, която е от ключово значение за поддържането на правилна стойка при продължително седене. Тази опора не само осигурява комфорт, но и предпазва от напрежение и дискомфорт в лумбалната област на гръбнака. За хората, които прекарват дълги часове пред компютър, лумбалната поддръжка е изключително важна за предотвратяване на болки в кръста и за подобряване на общото здраве по време на работа.


Коригиране на дълбочината на седалката

Ергономичният офис стол BETIM е оборудван с широка анатомична седалка, към която е добавен слайд механизъм за допълнителен комфорт. Тази функция ви позволява да регулирате дълбочината на седалката (от 48 до 51 см) в зависимост от височината и дължината на краката ви. Регулирането на седалката е ключово за поддържане на правилната позиция на бедрата и гърба, особено при хора с по-едро телосложение или висок ръст, осигурявайки им допълнително удобство и здравословна стойка по време на работа.


Заключване в позиция на седалка и облегалка

Можете лесно да регулирате ъгъла на седалката и облегалката, за да осигурите оптимално удобство и правилна позиция на тялото. Тази функция е особено полезна за хора, които работят дълги часове в седнало положение и се нуждаят от пълен комфорт. Облегалката е оборудвана с антишок функция, която осигурява плавно регулиране на позицията, като ви предпазва от внезапни движения, които могат да причинят дискомфорт или стрес.


Регулируем люлеещ механизъм

С релакс функцията на ергономичния офис стол BETIM можете да се люлеете плавно напред-назад, което стимулира кръвообращението и намалява мускулното напрежение. Механизмът за люлеене е безшумен, за да не нарушава концентрацията ви. Имате възможност да регулирате силата на люлеене според предпочитанията си и да заключите механизма в желаната позиция, осигурявайки по-стабилна и фокусирана работа. Тази функция добавя допълнителен комфорт и гъвкавост към вашия работен ден.


Регулиране на височината

Ергономичният стол BETIM е оборудван с газов амортисьор, който позволява лесно регулиране на височината в диапазон от 44 до 54 см. Това ви дава възможност да се позиционирате правилно и удобно спрямо бюрото. Газовият амортисьор осигурява плавно и безшумно движение, което ви помага да намерите идеалното положение за работа или почивка, без да нарушавате комфорта или фокуса си.


Завъртане на 360°

Механизмът за въртене на 360° при ергономичния стол BETIM ви позволява да работите по-бързо и ефективно, без излишни движения. Той осигурява плавно обръщане във всички посоки, което улеснява достъпа до документи, шкафове и устройства като принтер или скенер. Това прави ежедневната работа и комуникацията с колегите значително по-лесна и удобна, като ви дава свобода на движение в работната среда.


Стабилна основа

Изработената от полипропилен основа тип „звезда“ гарантира устойчивост и стабилност на стола BETIM, което ви осигурява спокойствие и сигурност по време на работа. Силиконовите колела се движат плавно и леко, подходящи за твърди подови настилки, като същевременно предпазват пода от надраскване. Тази комбинация от здравина и лекота на движение прави стола идеален за динамична работна среда.


Максимално натоварване до 130 кг.

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така не само ще избегнете неприятни изненади, но и ще имате възможност да се възползвате от пълната гаранция на частите и материалите при нужда. В резултат ще можете да използвате пълноценно и да се наслаждавате на всичките чудесни функции на вашия ергономичен стол SALTO.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките, описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
67 см
Гаранция
60 месеца
Материал
Дишаща мрежа
Височина седалка от земята
44 - 54 см
Цялостна височина
120 - 130 см
Дължина облегалка
76 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
полипропилен
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Синхронен - заключване на облегалка и седалка в позиции
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 40 x 77- Тегло- 21 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
66 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Фиксирана
Заключване седалка в различни позиции
Да
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
2D
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
48 - 51 см
2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"