Ергономичен стол HAM - черен
Ергономичен стол HAM - черен

Ергономичен стол HAM - черен

Carmen
15151
с поръчка
1188,00 лв.
С вкл. ДДС
HAM е ергономичен стол, който несъмнено привлича вниманието от пръв поглед. Той притежава люлеещ механизъм с автоматична настройка спрямо тежестта на седящия и опция за заключване в позиция. Моделът е снабден с регулируема лумбална опора, функция за коригиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката. Сред предимствата му са още 3D подглавиник и 3D подлакътници с възможност за завъртане на падовете на 180 градуса. Моделът е със здрава алуминиева основа и регулируема поставка за крака. Неговият модерен, ергономичен дизайн и множество функции го превръщат в отличен избор за всеки, който прекарва работния ден пред компютъра.
 

Перфектният избор за вашия комфорт и здраве

Ергономичният стол HAM е проектиран да ви предостави най-доброто от комфорта и функционалността.

Предимствата, които полъчавате с него, са:

  • 3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
  • 3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
  • Заключване на облегалка и седалка в различни позиции
  • Регулируема лумбална опора
  • Коригиране височина на облегалка за гърба
  • Регулиране на дълбочината на седалката от 41 - 46 см
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 44 - 52 см
  • Материал: дишаща мрежа
  • Регулируема поставка за крака
  • Стабилна основа от алуминий
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка
  • Максимално натоварване: 120 кг
  • Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници) – 12 м
  • Гатанция материали: 38 м
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Иновация и комфорт в едно

Ергономичен стол HAM има иновативен и модерен дизайн. За неговата елегантна и изискана визия допринасят високата и ергономична облегалка и удобната седалка.  Множеството опции, с които столът разполага, като лумбалната опора, 3D подлакътниците и подглавника, осигуряват оптимален комфорт според индивидуалните ви нужди. Регулируемата поставка за крака и газовият амортисьор повишават удобството. Това не само подобрява продуктивността, но и предпазва от дългосрочни здравословни проблеми, свързани с неправилната стойка и неудобното седене.


Качествени материали

Една от най-новите тенденции при офис столовете е използването на дишаща мрежа. В тон с тази тенденция стол HAM е изработен с мрежеста седалка, облегалка и подглавник. Мрежата му придава лекота и ефирност, които са съчетани със здравина и издръжливост. Тя осигурява оптимална вентилация, предпазвайки от неприятното чувство на топлина и изпотяване, дори при продължителна работа.Трябва да добавим лесната поддръжка както на мрежата, така и на полипропиленовите подлакътници, което прави столът не само красив и модерен, но и практичен. Алуминиевата база гарантира стабилността на HAM, а силиконовите колелца осигуряват гладко движение по твърда настилка.


3D подглавник

Подглавникът се регулира в три направления - височина, ъгъл на основата и облегалката, за да поддържа правилната позиция на врата и главата, намалявайки напрежението и дискомфорта при продължителна работа. За неговото удобство и функционалност допринася дишащата мрежа, от която е изработен – проветрива и лесна за поддръжка.


3D регулируеми подлакътници

Подлакътниците се регулират в три направления - височина, ъгъл и положение напред-назад. Това ви дава възможност да настроите стола според вашите нужди, за да се осигури персонализирана поддръжка на ръцете и лактите. Падовете на подлакътниците могат да се завъртат на 180 градуса, като при това се променя и ъгълът на наклона им.
Полипропиленът, от който са изработени, ги прави издръжливи и лесни за почистване, осигурявайки дълготрайна употреба без износване.


Регулиране на височината на облегалката за гърба

Благодарение на тази функция офис стол HAM ви позволява да настроите облегалката според индивидуалните си нужди, осигурявайки оптимална подкрепа за гърба. Това помага за поддържане на правилна стойка и намалява напрежението в гръбначния стълб, което е особено важно при продължително седене. С лесната настройка на височината, столът се адаптира към хора с различен ръст за максимално удобство.


Регулируема лумбална опора

HAM притежава иновативна регулируема лумбална опора, която поддържа правилната позиция на гръбначния стълб и намалява напрежението в долната част на кръста. Това е важно, защото различните хора имат различна форма на гърба и така се осигурява точната подкрепа на точното място.

Регулирането на лумбалната опора става с две ръчки в задната част на стола. При завъртането им в едната посока опората остава фиксирана. Когато се завъртят в другата посока, тя става подвижна и при натиск с тялото се мести леко надолу или нагоре спрямо движенията на човека.


Регулиране на дълбочината на седалката

Ергономичен стол HAM притежава слайд механизъм за коригиране на дълбочината на седалката от 41 до 46 см, което осигурява персонализиран комфорт. Така се намалява напрежението в коленете и се подобрява кръвната циркулация, предотвратявайки изтръпването на краката. Лесната настройка и стабилното заключване осигуряват удобство за хора с различна височина и тегло.


Заключване на седалка и облегалка в позиция

Функцията за заключване на седалката и облегалката в различни позиции на офис стол HAM позволява персонализирана настройка според индивидуалните предпочитания и нужди. Тази функция подпомага поддържането на правилна стойка и намалява напрежението в гърба и врата. Можете да фиксирате стола в оптимална позиция за работа или почивка и да си осигурите максимален комфорт през целия ден.


Люлеещ механизъм аuto weight-sensing

Дългото седене в статична позиция може да доведе до скованост. Механизмът за люлеене Auto weight-sensing с автоматично настройване според тежестта на седящия ви позволява да се отпуснете и да се движите леко назад и напред, стимулирайки кръвообращението и намалявайки сковаността. Този механизъм ви осигурява динамична опора, адаптирайки се към вашите движения и тегло.


Регулируема поставка за крака

Регулируемата поставка за крака на ергономичен стол HAM осигурява допълнителен комфорт и помага за подобряване на кръвообращението и намаляване на умората в краката при продължително седене. С лесната настройка на поставката, столът предлага още едно удобство за максимална релаксация и продуктивност.


Регулиране на височината на седалката

Газовият амортисьор на ергономичен стол HAM може да регулира височината на седалката в диапазон 44 - 52 см. Това е важна функция, тъй като неподходящата височина може да доведе до болки в гърба и шията. Възможността за регулиране осигурява правилна позиция на седене, с крака, стъпили плоско на пода и под ъгъл от 90 градуса в коленете. Така получавате оптимална позиция за работа без натоварване и умора.


Въртане на 360°

360-градусовото въртене стимулира динамичния подход към работата. С него лесно можете да се обърнете към различни материали и офис техника, разположени около Вас, без да се налага да ставате от стола. Така се оптимизира работния процес и се пестят време и усилия. Въртенето на 360° ви улеснява и в поддържането на зрителен контакт и активна комуникация с колегите.

 


Здрава и стабилна основа със силиконови колела

Изработената от алуминий база придава стабилност и дълготрайност на стола, без да го прави тежък и труден за преместване. Основата е снабдена с пет силиконови колела, които са идеални за твърда настилка, като предоставят гладко и тихо движение без надрасквания.

 


Максимално натоварване до 120 кг.

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така ще избегнете неприятни изненади и ще можете да използвате пълноценно всички функции на вашия ергономичен стол.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките, описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
78 см
Материал
Дишаща мрежа
Височина седалка от земята
44 - 52 см
Цялостна височина
110 - 118 см
Дължина облегалка
66 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция
Максимално натоварване
120 Кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
66 x 52 x 80- Тегло- 30 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
67 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Регулируема
Заключване седалка в различни позиции
Да
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
3D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
41 - 46 см
4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
Да
3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
Да
Гаранция материали
36 месеца
Регулируема поставка за крака
Да
Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници)
24 месеца
Въртене на падовете на подлакътниците на 180
Да
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"