Ергономичен стол MANA - черен
Ергономичен стол MANA - черен

Ергономичен стол MANA - черен

Carmen
15150
с поръчка
1296,00 лв.
С вкл. ДДС
MANA е удобен ергономичен стол с модерен дизайн и множество функции. Изработен е от дишаща мрежа, която осигурява циркулация на въздуха дори при продължителен престой пред компютъра. Регулируемите му подлакътници, подглавник и лумбална опора ще ви осигурят необходимия комфорт за един ползотворен работен ден. Може да променяте лесно дълбочината на седалката благодарение на удобен слайд механизъм. Стабилността на модела е гарантирана от здравата алуминиева база.
 

Предимства на ергономичен офис стол MANA

  • 3D подглавник с регулируема височина и ъгъл за оптимална подкрепа на врата и главата
  • 3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
  • Заключване на облегалката в различни позиции
  • Регулируема лумбална опора за оптимална грижа за гърба
  • Слайд механизъм за регулиране на дълбочината на седалката от 47 до 52 см
  • Auto weight-sensing механизъм – с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция
  • Газов амортисьор за лесно регулиране на височината на седалката от 45 до 55 см
  • Цялостна изработка от дишаща мрежа за отлична вентилация и забелязваща се визия
  • Здрава алуминиева база за екстра стабилност и издръжливост със силиконови колелца, подходящи за всякакви настилки
  • Максимално натоварване от 120 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Ергономичен и удобен

Офис столът MANA впечатлява от пръв поглед със своя модерен дизайн – той е изработен изцяло от дишаща мрежа, която гарантира отлична циркулация на въздуха и осигурява комфорт през целия ден. Това, което го извежда пред конкуренцията обаче, е именно дългият списък с допълнителни екстри, които носи на ползвателя си – моделът е създаден, за да осигури максимален комфорт и грижа дори при ежедневно ползване и дълги години служба.

 


Най-високо качество за дългогодишно ползване

Изработката на MANA включва само най-първокласни материали. Моделът разчита на дишащата мрежа за седалката и облегалката и алуминий за основата, за да предостави стабилна и издръжлива конструкция. Този тип база е създадена да издържа на дългосрочно натоварване, а силиконовите колелца осигуряват плавно и безопасно придвижване. Всички компоненти са подбрани с внимание към детайлите, с цел да осигурят дълготрайна употреба и удобство.


3D подглавник за оптимален комфорт

Собственикът на ергономичния стол MANA се радват и на 3D подглавник. Той позволява регулиране по 3 различни начина - височина, наклон на самата облегалка и промяна на ъгъла на основата, като така осигурява допълнителна опора за врата и главата. Тази функционалност намалява напрежението и умората, предоставяйки ви комфорт през целия ден.


3D подлакътници, които се грижат за вашите ръце

MANA разполага с 3D подлакътници с регулиране на височина с помощта на бутони, ъгъл като завъртате падовете настрани и придърпване на падовете напред-назад. Изработени от алуминий и полипропилен, те предлагат оптимална опора и удобство за вашите ръце по време на работа. Подлакътниците на модела са по-широки и меки от стандартните, което допълва усещането за комфорт и спомага за намирането на най-удобната позиция за ръцете ви, предпазвайки ги от напрежение и умора.


Регулируема лумбална опора

Ергономичният стол MANA ви дава възможност и да регулирате лумбалната опора. Така си осигурявате оптимална подкрепа за долната част на гърба. Тя може да се настройва нагоре и надолу, за да се адаптира към формата и нуждите на вашето тяло, поддържайки ви в правилна поза и предотвратявайки болки в кръста.


Иновативен люлеещ се механизъм и заключване в позиция

Регулируемият люлеещ механизъм ви позволява да се разтягате и отпускате, докато работите. За целта MANA използва Auto weight-sensing механизъм, който автоматично настройва люлеещата функция според тежестта на седящия. Той позволява и фиксиране на стола в изправена позиция, осигурявайки ви необходимата стабилност и подкрепа. Той се регулира изключително лесно с бутон отляво, като ви дава възможност да заключите стола в желана позиция.


Регулиране дълбочината на седалката

С помощта на слайд механизма можете лесно да регулирате дълбочината на седалката, за да се чувствате комфортно през целия ден. Корекцията се извършва с натискане на бутони от двете страни на седалката и издърпване напред. Тази функция е особено полезна, ако трябва да споделяте стола си с други хора или просто да намерите идеалната позиция за вашето тяло.


Коригиране на височината

Регулирането на височината на стола се осъществява изключително лесно - само с един бутон. Газовият амортисьор допълнително улеснява използването на модела, като позволява плавно и лесно регулиране в диапазон, който да отговаря на вашите нужди.


Въртене на 360°

С MANA можете да се насладите на пълна свобода на движението, благодарение на опцията за 360-градусово въртене. Това улеснява достъпа ви до различни зони на работното ви пространство, без да се налага да се изправяте или да се разсейвате.


Солидна основа

Стабилната алуминиева основа на MANA осигурява здрава и надеждна конструкция, която ще ви служи дълги години. Силиконовите колелца не само ви позволяват да се движите плавно и безшумно, но и предпазват вашите настилки от надрасквания и други повреди.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Стол MANA е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 120 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.

 


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.

 


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

 

Дълбочина
70 см
Материал
Дишаща мрежа
Височина седалка от земята
45 - 55 см
Цялостна височина
115 - 125 см
Дължина облегалка
70 см
Материал подлакътници
Полипропилен , Алуминий
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция
Максимално натоварване
120 Кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
52 x 74 x 77- Тегло- 29 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
68 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Регулируема
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
3D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
Дълбочина на регулируема седалка
47 - 52 см
3D подглавник с регулиране на височината и ъгъла на основата и облегалката
Да
Гаранция материали
36 месеца
Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници)
24 месеца
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"