Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен
Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен
Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен
Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен
  • -7,80 лв.
Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен
Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен
Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен
Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен

Президентски офис стол Carmen 6590-1 - черен

Carmen
6203
с поръчка
147,00 лв. 154,80 лв. -7,80 лв.
С вкл. ДДС
Президентският офис стол Carmen 6590-1 има модерно, стилно излъчване и комфортни седалка и облегалка. Дизайнът му съчетава комбинация от различни материали – здрава текстилна мрежа, еко кожа, полипропилен и хром. Столът е с регулируема височина, а за допълнително удобство в основата му е вграден и регулируем люлеещ механизъм.
 

Триумф на дизайн и качество

Carmen 6590-1 е стилен офис стол с приятен за окото дизайн и отлична функционалност. За изработката на модела е използвана сполучлива комбинация от здрава и еластична мрежеста материя, еко кожа, полипропилен и хром. Дизайнът му съчетава делова визия и удобство.  Високата облегалка от мрежа осигурява оптимален комфорт на тялото както в горещи дни, така и в студените, а еко кожата придава луксозен вид на стола. добавя нотка лукс във визията и се съчетава чудесно с мрежата и хрома.


Удобни подлакътници

Удобните подлакътници на президентския офис стол Carmen 6590-1 позволяват да отпуснете ръце за кратка почивка. Тяхната извита форма и лекият наклон ще ви осигурят максимален комфорт. Те за изработени от хром и полипропилен, което ги прави здрави и стабилни.


Регулируем люлеещ механизъм

Carmen 6590-1 е с вграден люлеещ механизъм или така наречения tilt tension механизъм, чрез който може да регулирате силата на люлеене или да фиксирате стола в изправена позиция.  Активирането на функцията за люлеене става с издърпване на лоста за коригиране на височината, а за да настроите силата, използвайте кръглия, въртящ механизъм под седалката. 


Коригиране на височината

Функцията за коригиране на височината дава възможност да регулирате позицията на стола, спрямо вашия ръст и обзавеждането в офиса. За целта използвайте лоста вдясно и вдигнете или свалете седалката до желаното ниво. Нейната височина от земята може да се променя в рамките от 44 до 54 см.


Въртене на 360 °

С Carmen 6590-1 ще имате пълна свобода на движенията. Той може да се върти във всяка една посока, което ви осигурява бърз достъп до заобикалящите ви предмети и поглед към всичко, което се случва в офиса.


Стабилна хромирана база

Президентският офис стол Carmen 6590-1 е има здрава, хромирана основа тип „звезда“ със заоблени форми. Тя е с пет колелца, което ви позволява да се придвижвате заедно със стола в седнало положение, както и да го местите лесно от едно място на друго.


Максимално натоварване до 130 кг.

Функциите и качествата на президентския офис стол Carmen 6590-1 са съобразени с неговото максимално натоварване до 130 кг. За да ползвате дълго и безпроблемно своя стол, спазвайте допустимото натоварване.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат внимателно опаковани в разглобен вид за по-лесно транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж ще намерите приложени към кашона. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия стол.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
64 см
Гаранция
24 месеца
Материал
Мрежа , Еко кожа
Височина седалка от земята
44 - 54 см
Цялостна височина
109 - 119 см
Дължина облегалка
65 см
Дълбочина седалка
49 см
Материал подлакътници
полипропилен / хром
Тип на база
хром
Тип стол
президентски
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
77 x 22 x 58- Тегло- 14.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Подлакътници
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
64 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
59 см

Вижте също и:

Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"