Ергономичен стол COLMAR - черен
  • -37,00 лв.
Ергономичен стол COLMAR - черен

Ергономичен стол COLMAR - черен

Carmen
15720
с поръчка
539,00 лв. 576,00 лв. -37,00 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичният стол COLMAR е модел, който притежава интересен дизайн и комфорта, от който се нуждаете. Изработен е от дишаща мрежа, която предотвратява натрупването на топлина и влага, дори при продължителен престой пред компютъра. Регулируемите му подлакътници, подглавник и поставка за крака ще ви помогнат да се чувствате удобно по време на натоварен работен ден, а лумбалната опора, която се адаптира към движенията на тялото, е още едно от предимствата на този стол.
 

Предимства на ергономичен стол NELSON

Ергономичен стол COLMAR притежава ценни функции и характеристики, които позволяват да го настроите според нуждите си, за да се чувствате удобно и да работите по-продуктивно. Сред тях са:

  • 2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
  • 3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
  • Лумбална опора с адаптиране към движенията на тялото
  • Механизъм Tilt tension с функция люлеене или фиксиране в изправена позиция
  • Коригиране височината на седалката в диапазон 43 - 51 см
  • Регулируема поставка за крака
  • Материал на подглавник, облегалка и седалка: дишаща мрежа
  • Стабилна основа и колелца от полипропилен
  • Максимално натоварване: 120 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Комбинация от естетика и функционалност

Ергономичен стол COLMAR впечатлява с изискан и модерен дизайн, който съчетава естетика и функционалност. Визията му е комбинация от елегантни линии и висококачествени материали, с които лесно да се впише в офиса или домашното пространство. Дишащата мрежа на облегалката и седалката осигурява не само комфорт, но и съвременен, леко индустриален вид. Основният акцент пада върху облегалката и вградената в нея лумбална опора, които привличат с интересния си дизайн и заедно се грижат за ергономичните качества на стола. Оригиналността се засилва и от модерен детайл с Y-образна форма в цвят сив металик от задната страна на облегалката. Той допринася едновременно както за здравината на конструкцията, така и за естетичното въздействие на COLMAR. Люлеещата функция, вградена в механизма, е внимателно скрита, за да не нарушава чистотата на формите, като същевременно предлага функционалност и комфорт. Регулируемата поставка за крака внася допълнително удобство и превръща стола в перфектното допълнение към всеки интериор, което съчетава стил и практичност по изискан начин.


Отлични материали и качество на изработката

Материалите, използвани за изработката на BREVES, са внимателно подбрани, за да осигурят максимален комфорт и дълготрайност. Подглавникът, облегалката и седалката са направени от висококачествена и здрава дишаща мрежа, осигуряваща отлична вентилация през целия ден за оптимално удобство. Подлакътниците и основата на стола са направени от полипропилен, което гарантира дългосрочна експлоатация и създава усещане за лекота и стабилност, докато минималистичният им дизайн допринася за модерния облик на BREVES.


2D подглавник

Подглавникът на стол COLMAR осигурява отлична опора за врата и главата по време на работа, като удобството и практичността му се допълват от дишащата мрежа, с която е направен. Можете лесно да го регулирате по два начина:

- по височина: с издърпване нагоре или натиск надолу, за да го позиционирате според вашите нужди;
- под ъгъл: наклонете под желания ъгъл, като завъртите и фиксирате позицията, която ви осигурява най-голям комфорт.


3D подлакътници

Подлакътниците на COLMAR предлагат тройна регулировка, което ви позволява да ги адаптирате към личните си предпочитания. От външната им страна е разположен бутон, който улеснява настройката на височината. Можете да ги придвижвате напред и назад, за да намерите най-удобната позиция, а чрез въртене лесно регулирате ъгъла им. Тази гъвкавост осигурява оптимална поддръжка на ръцете, като значително намалява натоварването върху раменете и китките по време на продължителна работа. Падовете на подлакътниците са от устойчив полипропилен, за максимална издръжливост и комфорт при използване.


Лумбална опора

Ергономичен стол COLMAR притежава лумбална опора в долната част на облегалката, проектирана да се адаптира към движенията на тялото и да предостави постоянна подкрепа и комфорт за кръста. Лумбалната опора предотвратява болките, умората и напрежението, като поддържа гръбначния стълб в удобна позиция по време на работа.


Люлеещ механизъм

Столът притежава Tilt tension механизъм, който му позволява да се люлее или да се фиксира в изправена позиция. Чрез удобен лост/ръчка, разположен от дясно под седалката, можете да отключите люлеенето и да се насладите на релакс, за да намалите статичната умора и стреса. Когато нямате нужна от тази функция, просто заключете облегалката в изправено статично положение.


Регулируема поставка за крака

Дългите часове пред компютъра могат да доведат до умора и болки в краката. Регулируемата поставка за крака на COLMAR е създадена, за да предотврати тези проблеми. Издърпайте я и поставете краката си върху нея – така ще подобрите кръвообращението и отстраните изтръпването в долните крайници. Устойчивата конструкция на поставката гарантира дълготрайната ѝ употреба.


Газов амортисьор за регулиране на височината

Можете да променяте височината на стол COLMAR в диапазона от 43 до 51 см, за да намерите оптимално положение на тялото спрямо ръста си и нивото на бюрото за удобство и комфорт по време на работа.  Движението нагоре-надолу става лесно и безшумно с газов амортисьор - надежден и издръжлив, гарантиращ плавна работа години наред.


Завъртане на 360°

360-градусовото въртене подобрява ефективността на работата. С него лесно можете да се обърнете към различни материали и офис техника, разположени около вас, без да се налага да ставате от стола. Така се оптимизира работния процес и се пестят време и усилия. Въртенето на 360° ви улеснява и в поддържането на зрителен контакт и активна комуникация с колегите.


Стабилна основа

Полипропиленовата основа тип "звезда" се грижи за устойчивостта и стабилността на стола, с което допринася за безпроблемната и спокойна работа. Здравината ѝ е съчетана с изчистена и елегантна визия, завършена от полипропиленови колелца, предназначени за меки настилки и гарантиращи леко и плавно придвижване.  


Максимално натоварване до 130 кг.

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така ще избегнете неприятни изненади и ще можете да използвате пълноценно всички функции на вашия ергономичен стол.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките, описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Дълбочина
68 см
Материал
Дишаща мрежа
Височина седалка от земята
43 - 51 см
Цялостна височина
116 - 124 см
Дължина облегалка
73 см
Дълбочина седалка
45 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
полипропилен
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Максимално натоварване
120 Кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
66 x 53 x 78- Тегло- 22 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
65 см
Лумбална опора
С адаптиране към движенията на тялото
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
2D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
Да
Гаранция материали
36 месеца
Регулируема поставка за крака
Да
Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници)
24 месеца
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"