Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
  • -29,00 лв.
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно
Офис кресло Carmen 5011- черно

Офис кресло Carmen 5011- черно

Carmen
16074
с поръчка
529,00 лв. 558,00 лв. -29,00 лв.
С вкл. ДДС
Създадено да впечатлява с визия и да осигурява удобство, офис кресло CARMEN 5011 е изработено от висококачествена еко кожа и предлага идеалния баланс между естетика и функционалност. Със своята висока облегалка с мек подглавник, широка седалка, удобни подлакътници и допълнителни функции, креслото осигурява ненадминат комфорт. Моделът разполага с люлеещ механизъм за регулиране на височината и хромирана основа.
 

Елегантен дизайн и първокласни материали


Офис кресло CARMEN 5011 може да внесе усещане за лукс и класа във всяко пространство. Неговият изчистен и модерен дизайн го прави идеален избор за офиси и приемни, където се провеждат срещи и се посрещат гости и бизнес партньори. Широката ергономична седалка осигурява максимален комфорт, а високата облегалка завършва с мек подглавник, който предлага допълнителна подкрепа и релакс. Заоблените линии на креслото се съчетават хармонично със скосените подлакътници, които предоставят удобна опора за ръцете. Допълнителни функции, като люлеещ механизъм и амортисьор, правят CARMEN 5011 изключително функционален и практичен избор за съвременния офис. Креслото е изработено от висококачествена еко кожа, която е приятна на допир, устойчива на ежедневна употреба и същевременно е лесна за поддръжка. Масивната хромирана база гарантира стабилността и дълготрайността на този изискан модел.


Мек подглавник

Подглавникът, който е естествено продължение на високата облегалка, е с мек пълнеж и осигурява отлична опора и комфорт за врата и главата както по време на работа, така и в моменти на релакс. Той служи като практична възглавница, която е елегантно разширена в горната си част и перфектно допълва дизайна на креслото. Със своите плавни и деликатни извивки, подглавникът не само допринася за удобството, но и добавя визуална хармония, съчетавайки естетика и функционалност.


Удобни подлакътници

Леко скосените подлакътници на кресло CARMEN 5011, с мек пълнеж и елегантна форма, осигуряват удобство и допълват модерния облик на стола. Те предоставят стабилна опора за ръцете, като плавно се сливат със страничната извивка на облегалката, допринасяйки за по-добра ергономичност и намаляват умората дори при продължителна работа.


Мултиблок механизъм

Офис креслото позволява да заключите облегалката в различни позиции, съобразени с вашите предпочитания и удобство. Можете да го направите лесно с помощта на лост, който ще намерите от лявата страна под седалката.Тази функция позволява да изберете най-удобния за вас ъгъл по време на работа или за намиране на комфортна позиция за четене или почивка.


Регулируем люлеещ механизъм

Той ви позволява да се люлеете или да заключите стола, в зависимост от вашите предпочитания. Люлеенето по време на работа осигурява релакс, който може да намали стреса и да повиши концентрацията. По този начин работният процес става по-приятен и ефективен.


Газов амортисьор за регулиране на височината

Благодарение на това полезно допълнение към функциите на офис креслото можете да адаптирате височината му според индивидуалните си предпочитания, собствената си височина, както и тази на бюрото, за да осигурите максимален комфорт и ергономичност. С лост вдясно под седалката можете лесно и бързо да регулирате нивото ѝ  в диапазона между 47 до 57 см.


Безпроблемно завъртане на 360°

Механизмът за въртене на 360° осигурява максимална гъвкавост, като позволява лесно и плавно движение във всички посоки. Това улеснява достъпа до документи, шкафове и офис техника, като принтери или скенери, без да се налага да правите излишни движения. Освен това, въртенето на 360° подобрява комуникацията с колегите, като ви дава възможност да поддържате зрителен контакт и бързо да се включвате в разговорите, което допринася за по-добро взаимодействие в работната среда.


Здрава основа

Хромираната звездообразна основа на ергономично кресло CARMEN 5011 гарантира изключителна стабилност и надеждност, като същевременно стилно контрастира със своя метален отблясък на матовата повърхност на еко кожата. Полипропиленовите колелца се плъзгат гладко и леко по меки подови настилки, за да допринесат за удобството и ефективността по време на работа


 

Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7567 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
60 см
Материал
еко кожа
Височина седалка от земята
47 - 57 см
Цялостна височина
111 - 121 см
Дължина облегалка
64 см
Дълбочина седалка
43 см
Материал подлакътници
еко кожа
Тип на база
хром
Тип стол
офис кресло
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
130 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
35 x 71 x 86- Тегло- 24.2 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
65 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
70 см
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"