Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен
Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен
Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен
Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен
Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен
Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен

Президентски офис стол Carmen 6095 - сив - черен

Carmen
5837
с поръчка
268,80 лв.
С вкл. ДДС
Президентският офис стол Carmen 6095 притежава интересен дизайн, удобни форми и меки подлакътници. Той е изработен от висококачествена еко кожа и поплипропилен. Моделът е с регулируема височина и люлеещ механизъм.
 

Екстравагантен и удобен

Президентският офис стол Carmen 6095 е удобен модел с екстравагантна визия, наподобяваща седалката на луксозен автомобил. Ефектът е постигнат благодарение на неговите форми, интересната тапицерия в два цвята и малкия отвор в горната част на облегалката. За изработката  на стола е избрана висококачествена и приятна на допир еко кожа в черно и тъмносиво.


Меки подлакътници

За максимален комфорт на ръцете горната част на подлакътниците е завършена с меки падове. Те са покрити с черна и сива кожа, което чудесно допълва цялостната визия на президентския офис стол Carmen 6095.


Люлеещ механизъм

Ако прекарвате дълги часове зад бюрото, люлеещият (tilt tension) механизъм е чудесен начин да се отърсите от събралото се напрежение в тялото. За да го активирате, издърпайте навън лоста вдясно и настройте силата на люлеене с въртене на кръглия механизъм под седалката. Столът може да бъде заключен в статично положение отново чрез страничния лост.


Регулиране на височината

В основата на президентския офис стол Carmen 6095 е вграден газов амортисьор за регулиране на височината.  За да преместите седалката нагоре или надолу спрямо вашия ръст, използвайте ръчката в дясно. Височината на седалката от земята може да се променя в границите от 43 до 53 см.


Стабилна основа с колелца

Базата на модела е изработена от здрав полипропилен в черен цвят. Неговата стабилна звезда с 5 колелца улеснява преместването на стола и ви позволява да се придвижвате заедно с него, в седнало положение.


Въртене на 360°

Възможността за въртене на 360° е още едно удобство, което дава неограничена свобода на движенията. Благодарение на това може да се обърнете, в която и да е посока, без да се налага да ставате.


Максимално натоварване до 120 кг.

Президентският офис стол Carmen 6095 може да носи максимално натоварване от 120 кг. За да се чувствате удобно в своя стол, той трябва да отговаря на вашия ръст и тегло.


Транспортиране и монтаж

За безпроблемно и лесно транспортиране, столът се изпраща разглобен и внимателно опакован. В кашона ще намерите списък на съставните части и подробна инструкция за монтаж. Моля, спазвайте стъпките описани в нея, за да избегнете повреди, причинени от неправилен монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
65 см
Гаранция
24 месеца
Материал
еко кожа
Височина седалка от земята
43 - 53 см
Цялостна височина
109 - 119 см
Дължина облегалка
66 см
Дълбочина седалка
48 см
Материал подлакътници
полипропилен / еко кожа
Тип на база
полипропилен
Тип стол
президентски
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Максимално натоварване
120 Кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
73 x 28.5 x 59- Тегло- 15 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Подлакътници
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Диаметър на звезда
60 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
63 см
Тип подлакътници
Фиксирани

Вижте също и:

Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"