Ергономичен стол NELSON - сив
Ергономичен стол NELSON - сив
Ергономичен стол NELSON - сив
Ергономичен стол NELSON - сив

Ергономичен стол NELSON - сив

Carmen
16208
с поръчка
2184,00 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичен стол NELSON е идеален избор за дълги часове работа, като предлага висок стандарт на ергономичен комфорт и модерна функционалност. Седалката и облегалката са изработени от здрава и дишаща мрежа, която осигурява добра вентилация и издръжливост. Столът разполага с мултиблок механизъм, който позволява заключване в няколко позиции, като същевременно предлага опция за регулиране на силата на люлеене. Допълнителните функции включват комфортен подглавник с регулиране на височината, 3D подлакътници, регулируема лумбална опора и слайд механизъм за коригиране дълбочината на седалката. Столът има здрава алуминиева основа, която гарантира стабилност и дълъг живот.
 

Предимства на ергономичен офис стол NELSON

  • 1D подглавник с регулируема височина за подкрепа на врата и главата
  • 3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
  • Заключване на облегалката в различни позиции
  • Регулируема лумбална опора за оптимална грижа за гърба
  • Слайд механизъм за регулиране на дълбочината на седалката от 49 до 54 см
  • Мултиблок механизъм с възможност за заключване в позиции и антишок функция
  • Газов амортисьор за лесно регулиране на височината на седалката от 47 до 57 см
  • Цялостна изработка от дишаща мрежа за отлична вентилация и забелязваща се визия
  • Здрава алуминиева база за екстра стабилност и издръжливост със силиконови колелца, подходящи за всякакви настилки
  • Максимално натоварване от 180 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Изискан дизайн и практичност

Офис стол NELSON притежава изискан и модерен дизайн, който съчетава естетика и функционалност. Изчистените линии и висококачествените материали го правят лесно приспособим както за офис среда, така и за домашно работно пространство. Дишащата мрежа на облегалката и седалката не само гарантира удобство, но и придава модерна и фина елегантност на стола. Облегалката е извита по начин, който следва естествената форма на гръбначния стълб, а в горната част се разширява за допълнителна опора, което значително намалява напрежението в гърба. Широката и дълбока седалка е проектирана с възможност за регулиране, така че да осигури максимално удобство, независимо от телосложението на ползващия. Стол NELSON предлага и множество настройки, като 3D регулируеми подлакътници, лумбална опора и опора за глава, които гарантират персонализирано удобство за всяка част на тялото.
Този модел е идеален за всеки, който търси баланс между комфорт и функционалност в ежедневната си работа.

 


Отлични материали и изработка

Материалите, използвани за изработката на NELSON, са внимателно подбрани, за да гарантират максимален комфорт и дълготрайност. Подглавникът, облегалката и седалката са изработени от висококачествена, здрава и дишаща мрежа, която осигурява отлична вентилация през целия ден, допринасяйки за оптимално удобство. Подлакътниците и конструкцията на стола са изработени от полипропилен и алуминий, което осигурява дългосрочна издръжливост и същевременно придава усещане за лекота и стабилност. Техният дизайн съчетава стил и практичност, подчертавайки модерния и елегантен вид на офис стола.


1D подглавник

Подглавникът на ергономичен стол NELSON е широк и удобен, предоставяйки отлична опора за врата и главата по време на работа. Изработен от дишаща мрежа за максимална практичност, той лесно се регулира по височина чрез издърпване нагоре или натискане надолу, за да се адаптира към вашите лични предпочитания и нужди.


3D подлакътници

Подлакътниците на NELSON предлагат тройна регулировка за максимално удобство. Леснодостъпен бутон под тях улеснява настройката на височината, докато чрез плъзгане напред и назад можете да намерите най-удобната позиция. Допълнително, ъгълът на подлакътниците се настройва лесно чрез завъртане, осигурявайки повече гъвкавост и комфорт. Тази адаптивност предоставя оптимална поддръжка на ръцете и значително намалява напрежението в раменете и китките при продължителна работа. Падовете на подлакътниците са изработени от устойчиви материали като полипропилен и алуминий, което гарантира тяхната издръжливост.


Лумбална опора

Стол NELSON разполага с широка регулируема лумбална опора, която се настройва нагоре или надолу чрез плъзгащ механизъм, за да осигури необходимия комфорт на гърба и кръста. Тази опора ефективно предотвратява болките и напрежението, като поддържа гръбначния стълб в правилна и удобна позиция по време на работа.


Мултиблок люлеещ механизъм с антишок функция

Благодарение на този механизъм, столът може да се люлее или да се фиксира в изправена позиция. С помощта на модерен бутон, разположен отдясно под седалката, лесно можете да отключите люлеещата функция и да се насладите на релакс, като облекчите напрежението и намалите статичната умора и стреса. Когато не се нуждаете от люлеене, просто заключете облегалката в изправено положение за по-голяма стабилност. Функцията е особено полезна за хора, които прекарват дълги часове седнали и за които ергономичният комфорт е от ключово значение.
Антишок функцията на NELSON гарантира плавна смяна на позицията на облегалката, предпазвайки ви от внезапни и стресиращи движения, които могат да причинят дискомфорт. Това значително намалява риска от нежелани ситуации, особено за хора с чувствителен гръбначен стълб, осигурявайки допълнителна защита.


Слайд механизъм за регулиране на дълбочината на седалката

Слайд механизмът позволява да настроите дълбочината на седалката на офис стол NELSON според вашите индивидуални нужди и телосложение, осигурявайки персонализиран комфорт и оптимална поддръжка на краката. Това предотвратява напрежението в коленете при хора с различна височина. Функцията се активира чрез бутон, разположен отдясно под седалката и предоставя възможност за настройка в диапазона от 49 до 54 см. Тази опция повишава удобството и предпазва от дискомфорт при продължително седене.


Газов амортисьор за регулиране на височината

Газовият амортисьор позволява плавна и лесна настройка на височината на седалката в диапазона от 47 до 57 см. Това осигурява идеално разположение на тялото спрямо работното място, като адаптира стола към индивидуалните нужди на потребителя за максимален комфорт и ергономия.


Завъртане на 360°

Механизмът за завъртане на 360° позволява свободно и плавно движение във всички посоки, улеснявайки достъпа до документи, шкафове и други офис устройства като принтер или скенер. Въртенето на 360° допринася за по-ефективна работа, като ви позволява да поддържате зрителен контакт и да комуникирате лесно с колегите.


Устойчива основа

Алуминиевата основа тип "звезда" осигурява изключителна устойчивост и стабилност на стола, допринасяйки за безпроблемна и комфортна работа. Тя съчетава здравина с изчистен и елегантен дизайн, допълнен от силиконови колелца, които са идеални за твърди настилки и гарантират леко и плавно придвижване.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол, който отговаря на вашата структура и изисквания за комфорт. Офис столът NELSON е специално създаден да издържа на натоварване до 180 кг, като спазването на това ограничение гарантира безупречната работа на всички механизми. Този модел е отличен избор за хора, които търсят надеждност, стабилност и комфорт, дори при по-големи натоварвания.

 


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.

 


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

 

Дълбочина
65 см
Гаранция
24 месеца
Материал
Дишаща мрежа
Височина седалка от земята
47 - 57 см
Цялостна височина
124 - 140 см
Дължина облегалка
77 см
Материал подлакътници
Алуминий , Полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
180 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 60 x 71- Тегло- 33.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Ширина с подлакътници
73 см
Лумбална опора
Регулируема
Тип подлакътници
3D
Тип подглавник
1D
1D подглавник с регулиране на височината
Да
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
3D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла и падовете напред-назад
Да
Дълбочина на регулируема седалка
49 - 54 см
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"