Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN
  • -370,00 лв.
Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN
Ергономичен стол ERGOHUMAN

Ергономичен стол ERGOHUMAN

Antares
210875895
с поръчка
849,00 лв. 1219,00 лв. -370,00 лв.
С вкл. ДДС

Специална цена до изчерпване на наличностите, вече на разположение е второ поколение - ERGOHUMAN ULTRA

  • гамата ERGOHUMAN е перфектен синтез на изкуството и науката, с флекс зони, които осигуряват постоянна подкрепа на гърба и лумбалната област
  • синхронен механизъм с пет позиции на заключване
  • идеален избор за 24-часова интензивна употреба
  • регулируема на височина облегалка
  • регулиране височината и дълбочината на седалка и наклона на облегалката, посредством една-единствена точка на контакт
  • 3D регулируеми подлакътници
  • изработен от W мрежа 
  • кръстачка от полиран алуминий с черни елементи
  • максимално натоварване до 150 кг
  • сертифициран от SGS- Швейцарска обединена компания за надзор
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • опция за закачалка за дрехи RAM
Аксесоари

 

 

 

 

 

 

Мениджърският стол Ergohuman е продукт на съвременното поколение. При изработката му са използвани иновативни инженерни решения. По този начин столът е адаптиран изцяло, спрямо физическите параметри на потребителя. Желанието ни да съчетаем природното, динамичното и специфичното в един уникален дизайн, ни подтикна към създаването на Ergohuman. Модерният и разумен начин да внесете комфорт и удобство на работното си място.

Какви са основните характеристики на стола?

За да се чувствате жизнени, пълноценни, в кондиция и да раздавате максимума от себе си на работното място, то столът, който използвате, следва да отговаря изцяло на нуждите и потребностите ви. Гърбът е съществено важна част от човешкото тяло, на която не рядко поднасяме огромни дози болка, умора, напрегнатост и т.н. Всичко това е резултат от опората на кръста.

Столът Ergohuman разполага с опора за кръста, която е с автоматично настройваща се гъвкавост. Тя има свойството да се адаптира мигновено според теглото на всеки един, който реши да изпробва несравнимата функционалност.

Облегалката е от съществено важно значение за гръбначни стълб. В много от случаите, свързани с гръбначни изкривявания, е било констатирано, че столът е причината те да изплават на повърхността и да създават дискомфорт на хората, страдащи от това. Облегалката на нашата луксозна и висококачествена мебел се регулира, спрямо височината ви. Това е предимство, което не бива да се пренебрегва, тъй като се осигурява правилна позиция на лумбалната опора, спрямо долните прешлени на гръбначния стълб.

Подглавникът е изключително функционален. Посредством него, вие бихте могли да си осигурите надеждна и удобна упора за работа във всяко положение. Това, само по себе си, елиминира автоматично натоварването във вратните прешлени и мускули.

Столът е снабден и с допълнителен механизъм, служещ за регулиране на наклона на облегалката и по този начин се осигурява промяна на позата на работа, както и разгъване на тялото. Произхождайки от това, следва да отбележим, че закупувайки си този невероятен шедьовър, то бихте могли да намалите значително умората от седене. Механизмът може да се заключва в 4 различни позиции.

Всеки един от вас притежава специалните привилегии да регулира височината на седене, спрямо своето собствено разбиране за удобство и комфорт.

Подлакътниците се изработват с меки полиуретанови падове, които паралелно с това са 3D регулируеми. Лактите и подмишниците на потребителите могат да се насладят на меката повърхност, която им е осигурена. По този начин се предпазват мускулите и ставите от травми и схващания. Страхотно е, нали?

Дамаската на това невероятно "бижу" е изградена от мрежеста мека материя. Можете да се наслаждавате на удобството както през студените зимни дни, така и през летните месеци от годината, през които температурите са неимоверно високи. Цветът е класическо и стилно черно, подхождащо на всеки един офис интериор.

Колелцата на стола ERGOHUMAN са подходящи за всякакви видове повърхности. Те са с диаметър 60 мм.

Не пестете средства от закупуването на качествен, функционален, удобен и грижещ се за здравето, стол. Направената инвестиция безспорно ще ви се отблагодари многократно напред във времето.

Гаранция
60 месеца
Максимално натоварване
150 кг
Дълбочина на седалката
47-52 см
Вид опаковка
Кашон
Обем
0.29 м3
Облегалка за глава
Да
Обща височина
116-129 см
Обща ширина
52.5-68.5 см
Височина на седалката
46-55 см
Тегло бруто/нето
23.6 кг
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"