Ергономичен стол ONEX - черен
Ергономичен стол ONEX - черен

Ергономичен стол ONEX - черен

Carmen
15159
с поръчка
969,60 лв.
С вкл. ДДС
Ергономичен стол ONEX е практичен и удобен модел с множество функции. Той разполага с възможност за регулиране на цялостната височината, с 4D подлакътници с меки падове, както и с 1D подглавник. За максимално удобство може да коригирате и дълбочината на седалката чрез слайд механизъм. Облегалката на модела е изработена от дишаща мрежа, а седалката от висококачествена дамаска.
 

Предимства на ергономичен стол ONEX 

  • 4D подлакътници с меки падове и възможност за регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
  • Подглавник с опция за регулиране на височината
  • Locking tilt механизъм – с функция за люлеене и ограничаване на степента на накланяне или заключване в изправена позиция
  • Регулируема лумбална опора, която допринася за правилна позиция на тялото
  • Слайд механизъм за коригиране на дълбочината на седалката от 45 до 50 см
  • Газов амортисьор за регулиране на височината от 44 до 51 см
  • Дишаща мрежа на облегалката и висококачествена дамаска на седалката
  • Стабилна база от алуминий и полипропиленови колелца
  • Максимално натоварване от 136 кг

Ергономичност и практичност 

Ергономичен стол ONEX е създаден за тези, които прекарват дълги часове пред компютъра и не желаят да правят компромис нито със здравето си, нито с интериора си. Моделът е перфектна комбинация между комфорт и функционалност, стил и удобство. Със своя изчистен и модерен дизайн, той се вписва идеално както в офис среда, така и в домашното работно пространство, а многобройните му екстри го превръщат в една от най-добрите опции на пазара.


Първокласна изработка 

Офис столът е произведен от висококачествени материали с цел дългосрочно ползване, сигурност и надеждност. Дишащата мрежа на облегалката поддържа оптимална вентилация, дори при дълги часове пред компютъра, докато седалката от мека дамаска, предлага допълнително удобство и устойчивост на износване. Алуминиевата основа допринася за издръжливостта, докато полипропиленовите колелца засилват усещането за комфорт и защитават подовата настилка.


1D подглавник за оптимална подкрепа 

Подглавникът на ONEX може да се регулира по височина, което осигурява допълнителна подкрепа за врата и главата. Независимо от вашия ръст или удобна поза, можете лесно да настроите подглавника така, че да намалите напрежението в мускулите и да повишите комфорта си по време на работа.


4D подлакътници за максимална адаптивност 

Моделът разполага с 4D подлакътници, които могат да се регулират по височина, ъгъл, разстояние и посока напред-назад на падовете. Тази гъвкавост позволява адаптиране на опората за ръцете, което е ключово за предотвратяване на натрупването на напрежение в китките и раменете.


Регулируема лумбална опора 

Лумбалната опора на офис стол ONEX е проектирана така, че да я адаптирате към движенията на вашето тяло и да поддържате естествената извивка на гръбнака. Лесно регулируема чрез придърпване нагоре или надолу, тя осигурява оптимална подкрепа и комфорт за долната част на гърба.


Интуитивен механизъм за люлеене 

С регулируемия люлеещ механизъм можете да се наслаждавате на леко разтягане по време на работа, без да натоварвате тялото си допълнително. Locking tilt механизмът позволява лесно регулиране на ъгъла на накланяне на облегалката и избор докъде се накланя тя при люлеене. Тази функция ви предоставя контрол над комфорта и продуктивността ви, а за да направите корекцията спрямо предпочитанията си, е нужно натискане на само един бутон. Опцията за регулиране на съпротивлението и заключване на наклона добавя още един аспект на комфорта, който получавате от ONEX.


Корекция на дълбочината на седалката 

ONEX разполага със слайд механизъм за коригиране на дълбочината на седалката от 45 до 50 см, което ви позволява да я настроите в идеалната позиция за вашето тяло. Тази функция е изключително полезна за осигуряване на оптимален комфорт и поддръжка при различни ползватели на офис стола.


Лесно коригиране на височината 

Газовият амортисьор на стола осигурява плавно и лесно регулиране на височината, позволявайки ви да намерите най-удобната позиция за работа. С едно натискане на бутон можете да адаптирате височината на седалката според нуждите си.


Свобода на движение с 360° въртене 

ONEX предоставя пълна свобода на движение благодарение на опцията за 360-градусово въртене. Това улеснява достъпа до различни части на работното ви пространство, като ви позволява да се фокусирате върху задачите си, без да си разваляте концентрацията.


Здрава и стабилна основа 

Основата на модела е изработена от алуминий – гаранция за стабилност и дълготрайност. Полипропиленовите колелца осигуряват плавно и безшумно движение, подходящи и предпазващи различни типове настилки.


Максимално натоварване до 136 кг.

Винаги обръщайте внимание на посоченото от производителя препоръчано максимално натоварване! Така не само ще избегнете неприятни изненади, но и ще имате възможност да се възползвате от пълната гаранция на частите и материалите при нужда. В резултат ще можете да използвате пълноценно и да се наслаждавате на всичките чудесни функции на вашия ергономичен стол ONEX.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките, описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
71 см
Височина седалка от земята
44 - 51 см
Цялостна височина
113 - 120 см
Дължина облегалка
69 см
Материал подлакътници
полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Locking tilt - с функция за люлеене и ограничаване на степента на накланяне или заключване в изправена позиция
Максимално натоварване
136 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 36.5 x 82- Тегло- 20.5 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
73 см
Лумбална опора
Регулируема
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
4D
Тип подглавник
1D
1D подглавник с регулиране на височината
Да
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Дълбочина на регулируема седалка
45 - 50 см
4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
Да
Гаранция материали
24 месеца
Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници)
36 месеца
Тип падове
Меки
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"