Ергономичен стол BADEN - сив
Ергономичен стол BADEN - сив

Ергономичен стол BADEN - сив

Carmen
15153
с поръчка
1440,00 лв.
С вкл. ДДС
BADEN е стилен ергономичен стол, който умело съчетава визия и функционалност в едно, за да се насладите на качеството и комфорта, които заслужавате. Той има удобна облегалка от дишаща мрежа и седалка от висококачествена дамаска. Моделът разполага с регулируема лумбална опора, 4D подлакътници, 2D подглавник, заключване на седалка и облегалка в различни позиции и др.
 

Перфектният избор за вашия комфорт и здраве

Ергономичен стол BADEN е елегантен и комфортен избор за тези, които прекарват дълги часове, седнали пред бюрото и компютъра.

Осигурява правилно положение на тялото по време на работа благодарение на:

  • 2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
  • 4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и движение на падовете напред и назад
  • Заключване на облегалка и седалка в различни позиции (мултиблок механизъм)
  • Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
  • Регулируема лумбална опора
  • Регулиране на дълбочината на седалката от 43 - 48 см
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Газов амортисьор за коригиране височината на седалката в диапазон 45 - 55 см
  • Ергономична седалка с дамаска
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • Стабилна основа от алуминий
  • Максимално натоварване: 136 кг
  • Полипропиленови колелца, подходящи за мека подова настилка
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Максималната степен на удобство на офис стол BADEN се допълва от стилната му визия, което го превъща в естетично и функционално решение за офиса или дома.


Ергономичен и комфортен дизайн

Ергономичен стол BADEN e проектиран така, че да гарантира комфорт и добра стойка, предотвратявайки напрежението и умората, причинени от продължително седене. Удобната и стабилна седалка с мека дамаска се съчетава пефектно с елегантна мрежеста облегалка с ергономична извивка и здрава конструкция. Облегалката е допълнена с подвижен подглавник, както и с лумбална опора за още повече комфорт. Регулируемите подлакътници и газовият амортисьор осигуряват възможност за максимална персонализация на стола, за да може да седите без неприятното усещане за дискомфорт в тялото поради неправилната му позиция по време на работа.


Качество на материалите

Материалите, използвани в изработката на офис стол BADEN, гарантират безпроблемната му и дълготрайна употреба.

Седалката е от мека дамаска от най-висок клас, а облегалката и подглавникът са  изработени от дишаща мрежа с атрактивен дизайн, която позволява отлична проветривост на тялото, така се предотвратяват изпотяване и дискомфорт при продължително седене. Полипропиленовите падове на подлакътниците са не само удобни, но и изключително издръжливи. Алуминиевата основа придава на стола здравина и завършва елегантния му дизайн, с което го превръща в красива и удобна мебел за всеки интериор.


2D подглавник

Ергономичният подглавник на стол BADEN е проектиран да ви осигури отлична опора на врата и главата, предотвратявайки дискомфорт и напрежение, дори при продължителна работа.

Регулирането на подглавника става в две посоки:

  • нагоре и надолу по височина с лесно повдигане и спускане
  • с накланяне под различен ъгъл

Това ви позволява да го персонализирате перфектно според вашите нужди. Изработката от дишаща мрежа осигурява отлична проветривост и комфорт.


4D подлакътници

Можете да регулирате подлакътниците по височина, ъгъл, напред-назад и настрани, за да ги настроите перфектно според вашите нужди. Движението нагоре-надолу се осъществява с удобни бутони под падовете, а с ръка можете да ги завъртите под различен ъгъл или да ги преместите напред, назад или настрани според желанието си. Така ще се насладите на оптимална поддръжка на ръцете, намалявайки напрежението в раменете и китките, дори при продължителна работа. Падовете са изработени от полипропилен за удобство и издръжливост.


Лумбална опора

Ергономичен стол BADEN притежава подвижна лумбална опора, която може да се наглася лесно с помощта на плъзгач така, че да предостави допълнителна поддръжка в долната част на гърба. Лумбалната опора предотвратява болките и напрежението, като осигурява на гръбначния стълб удобна позиция по време на работа.


Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалката

Благодарение на него можете да регулирате дълбочината на седалката на офис стол BADEN спрямо телосложението си за повече комфорт и по-малко напрежение в коленете. Дълбочината се регулира чрез завъртане на ръчка, разположена отляво под седалката. Тази функция предоставя възможност за настройка в диапазона от 43 до 48 см, което повишава удобството при продължително седене.


Заключване на облегалка и седалка в различни позиции

Ергономичният стол BADEN ви позволява да регулирате и фиксирате лесно седалката и облегалката под различни ъгли, за да си осигурите оптимално и удобно положение на тялото. Можете да заключите облегалката в желаната позиция с помощта на ръчка, разположена отдясно под седалката. Облегалката е снабдена и с антишок функция, която гарантира плавно движение при смяна на позицията, предпазвайки ви от рязко движение и дискомфорт.


Регулируем люлеещ механизъм

Люлеещият механизъм на офис стол BADEN е чудесен начин да се отпуснете и да се раздвижите по време на работа. Чрез плавното люлеене се намалява статичното натоварване на мускулите и се стимулира кръвообращението, което води до намаляване на умората и стреса. Имате опция да заключите тази функция, когато не желаете да се възползвате от нея.


Газов амортисьор за регулиране на височината

Ергономичен стол BADEN е снабден с газов амортисьор, който ви позволява да регулирате плавно височината на стола в диапазона от 45 до 55 см. Това го прави идеален за хора с различен ръст, гарантирайки им оптимална поза и комфорт по време на работа. Освен това функцията позволява да нагласите височината на стола в максимално удобна позиция и спрямо бюрото.


Завъртане на 360°

Механизмът за въртене на 360° позволява бърза и ефективна работа без излишни движения. Той осигурява плавно завъртане във всички посоки, което улеснява достъпа до документи, шкафове и други устройства като принтер и скенер. Въртенето на 360° помага и за поддържането на зрителен контакт и комуникация с колегите.


Здрава алуминиева база

Алуминиевата основа тип "звезда" на BADEN му придава устойчивост и стабилност за безпроблемно и спокойно използване на стола. Снабдена е с полипропиленови колелца. които се движат плавно и леко по меки подови настилки и улесняват работния процес.


Максимално натоварване до 136 кг за безпроблемно и дълго ползване

Алуминиевата основа и здравата конструкция на BADEN гарантира стабилност при голямо натоварване и дългогодишна употреба. Моделът се отличава с висока товароносимост и запазва своите качества и стабилност при натоварване до 136 кг. Това го прави подходящ избор за хора с всякакъв тип телосложение и осигурява безпроблемна употреба във времето.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Дълбочина
71 см
Височина седалка от земята
45 - 55 см
Цялостна височина
119 - 129 см
Дължина облегалка
74 см
Материал подлакътници
Алуминий , Полипропилен
Тип на база
алуминий
Тип стол
ергономичен
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Максимално натоварване
136 кг
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 36.5 x 82- Тегло- 23 кг.-
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Ширина с подлакътници
71 см
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Лумбална опора
Регулируема
Заключване седалка в различни позиции
Да
Материал седалка
дамаска
Материал облегалка
Дишаща мрежа
Тип подлакътници
4D
Тип подглавник
2D
Материал подглавник
Дишаща мрежа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалка
Да
Антишок функция за плавно движение на облегалката при смяна на позицията
Да
Дълбочина на регулируема седалка
43 - 48 см
4D подлакътници с регулиране на височината, ъгъла, разстоянието и падовете напред-назад
Да
2D подглавник с регулиране на височината и ъгъла
Да
Гаранция материали
24 месеца
Гаранция части (амортисьор, механизъм, звезда, колелца, подлакътници)
36 месеца
Product added to wishlist

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за "Бисквитките"